Můj čas na kafíčko

Podivný obraz vyzařoval temnou energii!

Byla to obyčejná malba krajiny a přitom páchala tolik zla!

Některé věci v sobě skrývají zvláštní schopnosti, kterým se neumíme bránit.

Moje sestra byla celý život vášnivou sběratelkou umění. Jednoho dne si koupila malý nenápadný obraz, který si pověsila do obýváku. Hned, jak jsem ten obraz poprvé viděla, měla jsem z něj hrozně tísnivý pocit. Netušila jsem, čím to může být. Šlo celkem o běžnou malbu krajiny před bouří.

Nejprve květiny, potom i kamarádka

To, jak obraz na lidi působil, jsem se pak dovídala přímo od sestry. První podezřelou událostí bylo, když přes noc uschly květiny, které se nacházely ve váze na stolku pod obrazem. Sestra si to nejprve nedala do souvislostí, ale poté, co květiny vyměnila a ty nové uschly také, začalo jí docházet, že s obrazem nebude něco v pořádku.

U stěny pod obrazem se rovněž nacházelo křeslo. U sestry se často střídaly návštěvy příbuzných a známých. Na jednu její citlivější kamarádku přišly poté, co se na křeslo posadila, mdloby.

Vypadalo to na nějaký záchvat, ale když ženu přemístili na gauč, kde si lehla, skoro vzápětí se vzpamatovala. Další drama se pak odehrálo se sestřiným mobilem. Zapomněla ho na stolku pod obrazem a úplně přestal fungovat. Funkční byl znovu až chvíli poté, kdy ho sestra přemístila jinam.

Vlastní zkušenost mě přesvědčila

Když mi o těch záhadách sestra vyprávěla, měla jsem nejprve pochybnosti. Říkala jsem jí, že má nejspíš příliš bujnou fantazii. Nedovedla jsem si představit, jak by nějaká obyčejná věc jako obraz mohla mít takový vliv na své okolí.

Udělaly jsme proto pokus. Položila jsem svůj mobil pod obraz. Po chvíli jsem šokovaně zjistila, že vůbec nefunguje. Zpátky u mě se pak znovu uvedl do provozu. Tohle mě přesvědčilo. Sestra si pak zavolala esoteričku a ta zjistila, že z obrazu opravdu proudí temná energie.

Byl jí doslova nabitý a esoterička důrazně radila, aby se ho sestra zbavila. Společně jsme ho spálily na poli za městem. Na ten hustý černý dým, který vypadal opravdu strašidelně, dodnes vzpomínám s mrazením v zádech!

Martina B. (57), Znojmo

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden