Můj čas na kafíčko

Podle Lindy Rybové se má fandit pořádně

Pro svého muže i syna udělá naprosto cokoli, i když to není šálek jejího čaje.

Krásná herečka Linda Rybová (48) před nedávnem přiznala, že se se svým manželem Davidem Prachařem (65) a synem Františkem (16) vydala na fotbalový zápas. A byla to pro ni hotová katastrofa.

Překvapili ji

Jak sama o sobě často říká, je velmi citlivá. Projevuje emoce často a ráda, nikoliv však její manžel a syn. Ti jako by byli úplně bez emocí. A to ji právě na zmíněném fotbalovém utkání úplně vykolejilo.

Myslela si, že lidé chodí na fotbal povzbuzovat svůj oblíbený fotbalový tým. Jenže David Prachař se synem prý obě poloviny zápasu jenom seděli, koukali, ani se nehnuli, a ještě ke všemu vůbec nemluvili.

Kamenná tvář

Prý od té doby už na fotbal nechodí. Ne proto, že by to pro ni byla taková nuda, ba právě naopak, ale manžel se synem jí to zakázali, protože je údajně svými výkřiky a komentováním zápasu vyrušuje.

David Prachař je na rozdíl od své milované ženy znám tím, že na sobě nedává znát radost, vztek, údiv ani žádné jiné emoce a vždy si zachovává kamennou tvář.

Protiklady se přitahují

Ačkoliv jsou jejich povahy velmi různé, skvěle se Linda Rybová s Davidem Prachařem doplňují. Však se také říká, že protiklady se přitahují.

A tento pár je toho živým důkazem. Jen to vypadá, že jejich společný syn František se píše potatil. Maminčiny projevy emocí většinou komentuje protočením očí a tichým povzdechem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden