Můj čas na kafíčko

Podlehla Laurinová Zounarovi?

Můj čas na kafíčko

Už mnohokrát skončila se zlomeným srdcem, teď to ale vypadá, že našla spřízněnou duši.

Herečka Sabina Laurinová (50) už prožila v lásce hodně smůly. Momentálně má blízko k Martinu Zounarovi (55). Mají spolu něco víc, nebo jsou jen kolegové a kamarádi?

Hvězda seriálu ZOO Sabina Laurinová (50) hledá štěstí v lásce už spoustu let. Žádný z jejích předešlých vztahů neskončil podle jejích představ, nicméně i tak doufá, že ji ta osudová láska ještě v životě čeká. Momentálně natáčí společně s Martinem Zounarem (55), který má vlastně podobný problém.

Rozpadl se Zounarovi vztah?

Navíc se šušká, že je krátce po rozchodu s psycholožkou Kateřinou Kantovou (42). Podobný životní osud by tak klidně mohl Laurinovou a Zounara spojit dohromady! V posledních letech byla herečka spojována výhradně s mladšími muži.

Asi nejblíže měla k fotbalistovi Lukáši Bodečkovi (34). O toho měla v minulosti opravdu hodně stát, ale nakonec se měl Bodeček rozhodnout pro jinou ženu. Možná právě to bylo pro Laurinovou

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden