Moje šťastná hvězda

Podlehla snad Vondráčková pohlednému kolegovi?

Moje šťastná hvězda

Je opravdu jediným mužem v jejím životě zápasník Zdeněk Polívka? Povídá se, že už nějakou dobu ne! Táhne ji to k jinému?

Na první pohled to vypadá, že je herečka ze seriálu Ulice Lucie Vondráčková (44) šťastná s mladším zápasníkem Zdeňkem Polívkou (26). Možná je ale všechno trochu jinak.

V seriálu Ulice hraje Lucie Vondráčková (44) proradnou učitelku Soňu, která se svým okolím šikovně manipuluje. Díky tomu televizní diváky rozdělila na dva tábory — jedni oceňují, jak skvěle mrchu hraje, druzí by ji zase nejraději neviděli.

Jako pohádka vypadá i její soukromý život, ve kterém žije s mladším zápasníkem MMA Zdeňkem Polívkou (26). Povídá se ale, že důležitou roli v jejím životě hraje i kolega z Ulice Ondřej Studénka (38). Říká se o něm, že se pokouší

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden