Moje šťastná hvězda

Podlehla svému kolegovi?

Se seriálovým manželem ji prý ve skutečnosti pojí něco víc. Našla v něm konečně toho pravého?

Dvacet kilo dole a z oplácané puťky je sebevědomá žena. ANEŽKA RUSEVOVÁ (36) jako by i v reálném životě kopírovala roli, kterou má v Ulici. Co za tím je? Jde snad o lásku?


Byla terčem posměšků, rádoby vtipných narážek, lidé si šuškali za jejími zády. Anežka Rusevová (36) měla kila navíc, což jí na sebevědomí nepřidávalo. Když před rokem její parťák z Ulice Jan Řezníček (32) neskutečně zhubl a díky tomu „prokoukl“, řekla si dost.


Dokázala něco podobného, shodila dvacet kilo a vypadá úžasně. Ovšem v zákulisí českého showbyznysu se šušká, že motivace Anežky byla mnohem větší, protože s Řezníčkem tajně randí, což by si přál jistě nejeden seriálový divák.


Princ na bílém koni  nepřicházel


Před televizní kamerou jsou s Řezníčkem partneři a nedávno se jim narodila dcera. Logicky tak spolu tráví hodně času i mimo natáčení nekonečného seriálu. V reálném životě je Rusevová svobodná a tvrdí, že na toho pravého muže stále čeká. Jenže co když je to tak, že už ho má, jen si to nechávají pro sebe?


Se sympatickým Honzou mají hodně společného.

Inspiroval ji při hubnutí

Rozhodně to není nemožné a nebylo by to zdaleka poprvé, kdy se dva lidé dali dohromady díky společnému projektu. Když se navíc Anežka nedávno rozpovídala o tom, jak strávila svou letošní dovolenou, mluvila v množném čísle.

Kdyby ale byla jen se svými kamarády, nedělalo by jí problém pochlubit se společnou fotografií, na většině je ale sama, čímž vzbudila ještě větší podezření. Kromě toho nyní září, kudy chodí, a nevypadá to, že je to jenom novou sexy figurou.

Nejvyšší čas na dítě

Dost možná na její proměnu zareagovali i tvůrci seriálu Ulice. Zpočátku tam totiž byla zakřiknutá, nevýrazná. To se ale změnilo. Po seriálovém porodu a reálném zhubnutí se vrátila v plné parádě, v podstatě jako někdo úplně jiný. Ani v běžném životě už se nedá očekávat, že by si někdo za zády Anežky povídal, že je tlustá.

Už k tomu totiž není důvod. S Řezníčkem mohou být právem hrdí na to, co dokázali. Tak teď ještě jít s pravdou ven a říct, jak to spolu doopravdy mají. Pokud Rusevová touží po rodině a snad i po potomkovi, má nejvyšší čas. .

Měla něco se Sokolem?

Uvidíme, jestli v blízké budoucnosti přijdou s prohlášením, které už ale asi mnoho lidí nepřekvapí. Nebo to bude úplně jinak? Vždyť to není tak dávno, co se špitalo, že má Rusevová něco s moderátorem Ondřejem Sokolem (50) a že kvůli ní se známý sympaťák příliš nehrne do svatby se svou přítelkyní Nikolou (30).

Že by seriálová Vendula byla až taková dračice? Jisté je, že je velmi ambiciózní. Několikrát už se nechala slyšet, že by ráda prorazila i v zahraničních filmech. Tam je sice cesta ještě dlouhá, ovšem je třeba ji začít vyšlapávat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden