Můj čas na kafíčko

Podlehla svodům mladšího kolegy?

Můj čas na kafíčko

Manžela miluje, ví moc dobře, jak skvělý je otec, a také jí dohazuje role. Jenže mladší kolega je fešák a možná ji na chvíli tak trochu pobláznil...

Herečka Sandra Nováková (41) svým vzhledem přitahuje mnoho mužů. Během natáčení seriálu Na vlnách Jadranu se zalíbila kolegovi Adamu Ernestovi (31). Je možné, že spolu prožili románek?

Krásná Sandra Nováková (41) ze seriálu Na vlnách Jadranu je čím dál populárnější na sociálních sítích. Není ale divu, když se tam s radostí ukazuje odhalená a užívá si komentářů plných všelijakých lichotek od svých ctitelů.

Skvěle se jí daří také po pracovní stránce, což je velkou měrou zásluha jejího manžela, poslední dobou úspěšného režiséra, Vojtěcha Moravce (36). Ten ji obsazuje do svých seriálů a filmů. Možná se mu to ale stalo osudným.

Proslýchá se, že sympatická herečka prožila krátký románek se svým seriálovým kolegou Adamem Ernestem (31). Je snad možné, že svého manžela podvedla? Sympatický Ernest

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden