Moje sladké tajemství

Podlehla ženatému kolegovi?

Svoje soukromí si střeží pečlivěji než dřív. Co skrývá?

Vdova po Karlu Kachyňovi (†79) Alena Mihulová (56) se po těžkém období vrátila k herectví a dnes ji můžeme vidět v seriálu Hvězdy nad hlavou po boku Bolka Polívky (72). Přijala roli jen proto, aby ho znovu viděla?

Zahráli si spolu manžele už ve filmu Domácí péče. Alena Mihulová (56) hned při prvním setkání věděla, že si s Bolkem Polívkou (72) padli do noty. A bylo to oboustranné.

Bolek Polívka svedl nejednu krasavici. Navíc Mihulová se podobá jeho ženě.

„Hned jak jsme se potkali, stačilo si zazpívat Od Buchlova větr věje, a bylo rozhodnuto, že si budeme rozumět,“ říká herečka. Nadšení ji neopustilo ani po letech, kdy jí tvůrci nabídli, že si zahraje jeho manželku podruhé v seriálu Hvězdy nad hlavou.

A možná to pro ni bude osudové rozhodnutí. Herečka nerada mluví o soukromí a o partnerech obecně, osamělou vdovou ovšem být nehodlá.

O 40 let starší režisér byl její životní láskou.

Kdy se objeví ten pravý?

Před šesti lety přiznala vztah s partnerem Leem, který ji doprovázel do společnosti. O postarším sympaťákovi se pak Mihulová rozpovídala i v rozhovoru.

„Dokazuje lásku činy, grilováním, rekonstrukcí v bytě, postará se o zahradu, ale já bych raději slyšela, že mi to sluší,“ posteskla si herečka. Asi jim to neklapalo i v jiných směrech, protože o dva roky později Mihulová tvrdila, že na ni ten pravý někde čeká.

Umí udržet tajemství

S Polívkou toho mají hodně společného a je na nich znát, jak jsou sehraný pár. Problém ale je, že je herec ženatý. Před rokem si vzal svoji dlouholetou partnerku a matku svých tří dětí Marcelu Černou (51).

Mihulová by tak jistě nechtěla kvůli milostnému vzplanutí rozbíjet rodinu. Na věrnost měl Polívka ale vždy svérázný názor. Ostatně počet jeho milenek, manželek a dětí napovídá, že si s ní nikdy hlavu příliš nelámal.

„Manželská nevěra je parasexuální průzkum,“ prohlásil. Mihulová už má zkušenost s tajnými románky. S Kachyňou vydržela potají randit deset let. Asi je otázkou času, kdy se dozvíme, jak to je mezi nimi doopravdy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden