Můj kousek štěstí

Podlehla Soňa Norisová ženatému kolegovi?

Dobře, přelétavá, to ona není, což ale neznamená, že nemůže přece jen přeletět!

Nevydařená velká láska, poté manželství s mužem, který se po jejím boku odmítá ukazovat ve společnosti. Možná proto se povídá, že herečka podlehla svůdníkovi během natáčení.

V seriálu Policie Modrava je Soňa Norisová (49) za hvězdu, která coby zkušená kriminalistka vše vyřeší a nic ji nezaskočí. V soukromí už to ale dokonalé není. Velká láska s Dušanem Cinkotou (52) skončila špatně.

„Vztah se Soničkou jsem profetoval, zničil jsem ho,“ přiznal herec. Pak si vzala svého současného manžela Adriana Rajtera (55). Říká se, že to opět nebyl zrovna šťastný krok.

Prý na sebe v podstatě nemají čas. Ona je často pracovně v Praze, on žije na Slovensku. A když už by si spolu mohli vyrazit do společnosti, partner to podle všeho odmítá.

Nedivíme se tak ani spekulacím, že si Norisová měla v Česku najít náhradu. Povídá se, že Rajter herečku vlastně dotlačil k tomu, aby měla někoho jiného. Nejčastěji se skloňuje jméno Filipa Tomsy (39), se kterým se měli sblížit během natáčení Policie Modrava.

Stejně jako Norisová je také on ženatý a údajně ani tento vztah není nejrůžovější. Mohli si vylévat srdíčka a jeden druhého s pochopením politovat. Od toho už je však jen kousek k nějakému romantickému vzplanutí.

Nakonec, nebylo by to poprvé a určitě ani naposledy, kdy se něco takového mezi herci stalo. Možná by se mohla něco přiučit od své sestry, herečky Zuzany Norisové (44). Jejich vztah je prý skvělý a Zuzana byla vždy více „přelétavá“, pokud jde o muže.

Randila třeba s režisérem Filipem Renčem (57), hercem Janem Révaiem (49). Naháněl ji i David Kraus (43), prý jí, kromě písničky, kterou o ní složil a nazpíval, dokonce psal také dotěrné zprávy. V každém případě svoji starší sestřičku může naučit, jak si užívat života.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden