Staré dobré časy

Podobu jsem podědila po tátovi

Staré dobré časy

Snažím se důsledně dodržovat otcovo heslo: „Jen nedostat rozum!“

Sice nadává, že se jí svíčky dávno nevejdou na narozeninový dort, stejně ale Pavlína Filipovská (81) vypadá vlastně pořád stejně. Pořád stejně dobře.

A taky říká, že když se ráno podívá do zrcadla, zjišťuje, že se stále více podobá svému milovanému tátovi, slavnému herci a muži, podle něhož se nazývá cena určená nejlepším dabérům, Františku Filipovskému (1907–1993). „Měla jsem moc krásnou maminku Mathildu a vždycky jsem si přála, abych byla víc podobná jí,“ stěžuje si naoko.

Vedle táty jsem prožívala mindráky

S geny prostě nic nenaděláte a paní Pavlína jich dostala prostě víc od svého táty. A netýká se to jenom podoby. Snaží se prý dodržovat i heslo, které svým dětem (a manželce) vštěpoval celý život. „Jen nedostat rozum,“ říkával. A podle toho prý také žil.

„Byla s ním velká legrace, byl veselý, skotačivý, optimistický. Až to hraničilo s nezodpovědností,“ vysvětluje herečka a zpěvačka a jedním dechem dodává, že na druhou stranu byl velmi činorodý a vzdělaný, takže vedle něj čas od času prožívala pořádné

Zbývá vám 73% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden