Můj čas na kafíčko

Podpořte hustotu obočí pomocí přírody

Úzké obočí letělo v 80. letech, kdy si ho ženy extrémně trhaly, nebo dokonce holily a dokreslovaly tenkou linkou. To už dnes ale vůbec neplatí.

Tato doba naopak přeje trendu přirozeně vyhlížejícího obočí, které vypadá mnohem lépe. Hezky upravené obočí krásně dokresluje vzhled celého obličeje. Pokud vám začalo obočí řídnout, je třeba s tím něco udělat. Než se ale rozhodnete pro tak radikální krok, jako je tetování, zkuste nejprve přírodní prostředky.

Aloe vera k dorůstání

Aloe vera má všeobecně známé léčivé účinky. Kromě toho vám ale může pomoci i s řídnoucím obočím. Ze zelené rostlinky budete potřebovat její gel, urychlí totiž růst obočí. Namočte do něj vatový tampon a potřete si s ním své obočí. Tento proces však musíte opakovat každý den alespoň dvakrát.

Cibulová šťáva

Cibule působí blahodárně na lidský organismus, neboť posiluje imunitní systém a má protizánětlivé účinky. Pomoci vám může i cibulová šťáva, která má dobrý vliv na pokožku, vlasy a chloupky.

Urychluje jejich růst tím, že stimuluje vlasové folikuly. Cibulovou šťávu si naneste na obočí a alespoň pět minut ho masírujte. Nakonec šťávu z obočí smyjte. Zmíněnou proceduru opakujte dva měsíce.

Ricinový olej

Ricinový olej je známý hlavně díky skvělým účinkům pro růst obočí a řas. Opatřete si kartáček, který se běžně používá na řasy, ale měl by být ještě nepoužitý. Namočte ho do ricinového oleje a důkladně si s ním pročesejte obočí. Provádějte to jednou denně na noc. Uvidíte, jak se vám obočí přirozeně zahustí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden