Můj kousek štěstí

Podruhé se vdává Bude to v plavkách?

Zapřísahala se, že do chomoutu už nikdy nepoleze. Ale když před ní partner v obýváku během filmu Slunce, seno, jahody poklekl, tak ji to vykolejilo, že řekla ANO.

Těžko si pro žádost o ruku vybrat méně romantičtější kulisu než je obývák a komedie Slunce, seno, jahody. Z obrazovky zní drsné nadávání Heleny Růžičkové (+67) na filmového manžela, který pije lahváče a do toho Michal Topol (35), Alicin dlouholetý partner, pokleká, navléká prstýnek a žádá o ruku.

Přitom několik dní předtím se o svatbě bavili a shodli se, že je to zbytečný cirkus. Už v té době se ale vyráběl prstýnek na míru.

Tak konečně!

„Jsi blboun nejapný,“ vypadlo ze šokované sexbomby. „A pako.“ Hlavou se jí honilo, že se žádost o ruku měla odehrát romantičtěji, ale čert to vem. Veškerá romantická prostředí jsou kvůli koronaviru beznadějně zavřená. Řekla ano.

Hvězda filmu Kajínek nemá na první manželství právě úchvatné vzpomínky, o tehdejším partnerovi se šeptalo, že pokud před ním hezká mladá žena nevyleze na strom, svede ji. S Michalem Topolem žije deset let, čas ukázal, že se na něj může spolehnout.

„No vidíš to, tak konečně!“ radovala se ze zásnub i Alicina maminka. „Bendová budu dál a v občance bude možná Bendová Topolová,“ má už maminka Václava (13) a Alice (10) jasno, jak se bude jmenovat. Svatbu dvojice plánuje do roka a do dne – když pandemie dovolí.

Žádné okázalé oslavy

„Ještě ale nevím, jestli bude svatba tady, nebo v zahraničí. Třeba na Tenerife je to moc hezké. Tam bych se nemusela moc strojit, nechci žádné procesí a okázalé oslavy,“ svěřuje se budoucí nevěsta.

Není tedy vyloučeno, že obřad proběhne na písečné pláži za šumění mořských vln. V takovém případě plánuje kráska obléknout plážové šaty a obout žabky. Třeba to ještě přehodnotí a bude z ní nevěsta v plavkách. Udělala by tím fanouškům radost.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden