Moje chvilka pohody

Podvádí Dara svého partnera?

Na první pohled se zdá, že se Dara Rolins (44) snaží spolu se svým partnerem Patrikem Vrbovským (39) o potomka. Je to ale pravda? Z kuloárů se totiž čím dál častěji ozývají pochybnosti, zda zpěvačka po dítěti vůbec touží! Kolem slavného páru a jeho plánování rodičovství je stále mnoho otázek.

Už v roce 2014 se nechali slyšet, že se dlouhé dva roky pokoušejí o dítě. „Pravda je, že se o něj snažíme zatím přirozenou cestou a stále ještě to necháváme osudu,“ prozradila Rolins. Tehdy dokonce tvrdila, že pokud by se jim nepodařilo počít dítě přirozenou cestou, nemá problém podstoupit umělé oplodnění.

Podle našich informací, ale zpěvačka stále žádné umělé oplodnění nepodstoupila, a to i přesto, že letos to bude pět let, co se o dítě údajně pokoušejí. Kdyby o něj tolik stála, vypadalo by to asi jinak. Nehraje tak na svého partnera tak trochu levou?

Početí nic nebrání

„Doktoři jsou s námi nesmírně spokojení, mohli by nás vystřelit na Měsíc jako dva vzorky těch nejzdravějších lidí z planety,“ dmula se pýchou zpěvačka. Jejímu otěhotnění tak po zdravotní stránce překvapivě nic nebrání.

Tak jak je možné, že téměř pět let nemůže přijít do jiného stavu? Není to spíš tak, že se jí už nechce měnit životní styl a soužití s jedináčkem jí zcela vyhovuje?

Jedno dítě asi stačí

Když se doma začnou o dítěti bavit, dcera zpěvačky Laura (8) řekne: „Máte mě!“ a tím smete jakoukoli další debatu o miminku ze stolu. Podle některých lidí z blízkosti Dary, zpěvačce tato situace náramně vyhovuje.

O dalšího potomka prý zas až tolik nestojí. Kdyby ano, dávno by podle nich už podstoupila umělé oplodnění a netrápila svého partnera tím, že se stále ještě nedočkal vlastního dítěte. Je jí snad vlastní pohodlí a bezchybná postava přednější?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden