Můj čas na kafíčko

Podvedla prince z Popelky s houslistou?

Je to už nějaká doba, co se měli počítačoví podvodníci zmocnit sociálního účtu, jehož majiteli jsou Pavel Trávníček (70) a jeho manželka Monika (35).

Vyjádření, které se jednoho dne na jejich oficiálních stránkách objevilo, bylo přiznáním, že manželství prochází krizí. Příčina? Podle všeho má mít Monika velmi blízko k houslistovi Jaroslavu Svěcenému (60).

Jaroslav Svěcený (60)

Zdá se, že údajní „podvodníci“ nebyli tak daleko od pravdy. Manželé sice své problémy vytrvale popírají, ale jak praví přísloví, na každém šprochu pravdy trochu. Nebo ne?

Milostný trojúhelník pokračuje!

Vypadá to, že milostný humbuk, který se děje kolem manželů, jen tak neutichne. A to hlavně proto, že ústřední aktéři dotyčné téma soustavně přiživují. Místo toho, aby se Trávníčkova manželka stáhla do ústraní a vynahrazovala legendárnímu princi všechny své prohřešky, tak se ukazuje ve společnosti houslového virtuosa dál.

Nedávno totiž médii prolétly fotografie, které zachycují Moniku, jak si udělala hezké odpoledne se Svěceným. Nejdříve ho doprovodila na akci, kde měl vystoupení, a poté se přesunuli do hotelu Don Giovanni, kde si prý pochutnali na společném obědě a probírali údajně čistě pracovní věci.

Zdá se ale, že jim společně strávený čas u oběda nestačil a oni poté se přemístili do bytu Svěceného, kde spolu strávili další hodinu. Co tam dělali, to vědí jen oni sami. Tato skutečnost patrně vytočila i samotného Trávníčka. Když mu novináři zavolali, dočkali se jen bouchnutí telefonem.

Žena si užívá, on se stará

Herec se nechal slyšet, že jeho prací je v posledním roce převážně péče o syna Maxmiliána (4). Zdá se, že syn mu je v těchto těžkých chvílích jedinou útěchou. Se svou ženou od prosince nikde nebyl k vidění, a tak se rozhodli spekulace o krizi zahnat tím, že spolu vyrazili na zahájení interaktivní výstavy Svět pohádek Boženy Němcové.

„Takže jsme si konečně vyšli jen spolu, konečně taky bez Svěceného,“ hodila do vtipu své prohřešky Monika. Trávníček se tak vrátil do světa, kde je už odedávna hodně silný.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden