Komerční sdělení
Moje sladké tajemství
Podzimní FOR INTERIOR – získejte volnou vstupenku!
Podzimní FOR INTERIOR – získejte volnou vstupenku!

Vážení čtenáři,
vydavatelství RF Hobby je partnerem veletrhu FOR INTERIOR, který se koná ve dnech 19. až 23. září v PVA EXPO PRAHA.

Rádi bychom vás na tento veletrh pozvali a jako dárek pro vás máme volnou vstupenku!

Volná vstupenka pro vás je ke stažení zde: https://forinterior.cz/vystavovatel/voucher?v=13bbe06dc6347d020335f39ea3cd71c

Veletrh nábytku, interiérů a bytového designu FOR INTERIOR je místem s největší nabídkou produktů pro pohodlné, funkční a příjemné bydlení. Ve dnech 19. až 23. září nabídne v PVA EXPO PRAHA novinky, produkty, technologie i inspiraci pro interiéry všech typů.

Interiér, ať již doma nebo v práci, ovlivňuje fyzické i duševní zdraví uživatelů. Jeho důmyslné řešení dokáže zlepšit kvalitu života, produktivitu práce a nastolit pocit pohody a bezpečí. Veletrh FOR INTERIOR je místem, kde se mohou zájemci seznámit s tisíci produktů nábytkářského oboru, poznat aktuální designové směry i inovativní výrobky, které navíc kladou důraz na udržitelnost a ekologii.

I tentokrát zde najdete širokou nabídku produktů pro vaše bydlení, zahrnující nábytek, interiérové prvky a mnoho inspirací, které vám pomohou vytvořit prostor, ve kterém se budete cítit pohodlně a který bude navíc i vysoce funkční. Během veletrhu se budete moci seznámit s novými trendy, inovativními výrobky a získat tisíce tipů pro úpravu vašeho interiéru.

Jedním z výrazných oborů na veletrhu bude sekce zdravého a komfortního spánku.  Představí široký výběr unikátních a luxusních postelí od renomovaných výrobců.  Budete mít možnost vybrat si z různých typů postelí podle svých preferencí, od kontinentálních až po dřevěné z masivu, kovové či možnost zakázkové výroby postelí a matrací na míru, která vám umožní vytvořit si ideální podmínky pro váš spánek.

Na veletrhu nebude chybět ani široká nabídka sedacích souprav, přinášející klasické i moderní typy. Dále se můžete těšit na nábytek z poctivého dřeva, který spojuje kvalita a odolnost.

Eleganci a luxus najdete u firem, které zde zastupují italské výrobce. Naopak minimalismus, funkčnost a svěží atmosféru zase u firem, které zastupují skandinávské značky.

V oblasti textilu a osvětlení naleznete rovněž bohatou nabídku. Správně zvolený bytový textil dokáže zlepšit estetiku, pohodlí a funkčnost vašeho domova a kvalitní osvětlení vytvoří příjemnou atmosféru podtrhující architektonické prvky.

Na FOR INTERIOR budou také prezentovány kolekce stolů, židlí a kuchyní, od typizovaných až po individuálně navržené. Inspirovat se můžete akustickými panely, moderními krby a dalšími prvky a doplňky.

Pokud hledáte konkrétní rady pro svůj vlastní interiér, můžete konzultovat své představy s odborníky přímo na místě a získat praktické tipy a odpovědi na vaše dotazy, což vám pomůže při plánování a vytváření útulného a stylového domova.

Souběžně s FOR INTERIOR proběhne také veletrh FOR ARCH, který přináší kompletní nabídku produktů v oblasti stavebnictví. Společně tak oba veletrhy představí široký výběr od fáze stavby až po zařizování interiérů.

Nenechte si ujít podzimní veletrh FOR INTERIOR, zažijte jedinečnou a inspirativní atmosféru a objevte nové trendy a možnosti pro úpravu vašeho domova.

Více na www.forinterior.cz

Související články
Návrat dětí do školy znamená, že přichází podzim a s ním i více času doma. Čím si ho zpříjemníte? Co nového se letos naučíte? Co třeba si konečně upéct domácí chléb? Znalosti, osvědčené rady a zkušenosti můžete získat na Biojarmarku, který se koná v sobotu 5. října v na dvoře Národního zemědělského muzea v Praze […]
Léto sice pomalu končí, ale stále je čas vychutnat si jeho poslední hřejivé paprsky a lahodné chutě. Než se rozloučíte s tímto kouzelným obdobím, dopřejte si doma ještě jeden výjimečný gurmánský zážitek. Představujeme vám recept na grilované hřebenatky s mangem, který sestavil kulinářský tým progresivní holistické wellness kliniky SHA. Tento lehký pokrm, jakým grilované hřebenatky […]
reklama
Velká hvězda přelomu osmdesátých a devadesátých let, a ve své době idol dívčích srdcí, skladatel, zpěvák a zakládající člen kapely Lucie, Michal Penk, se opět hlásí o své slovo. Společně se svou skupinou se rozhodl nastartovat opět koloběh věcí a vydává se na česko-slovenské turné. Stejně jako před lety dokázal svým krásným hlasem a příjemným […]
Nadcházející trendy v kosmetickém průmyslu mají vždy silný dopad a vyvolávají velkou pozornost. To platí i o nedávném odhalení nové kosmetické řady od značky Sain, které se uskutečnilo 6. června v nádherných zahradách pražského hotelu The Grand Mark. Právě zde byly nejenže představeny nové produkty, ale akce také posloužila jako příležitost k oslavě dlouhodobé spolupráce […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz