Moje šťastná hvězda

Pohádka se rozplynula! Našel si mladou milenku?

Manželství se začíná rozpadat jako domeček z karet? LEOŠ MAREŠ (44) svoji manželku MONIKU (39) stále bezmezně miluje, ale přece jen mezi nimi něco nefunguje. Žena mu údajnĕ nedává tolik lásky, kolik by chtěl, a ani potomka se zatím nedočkal.

Pohádková jízda pomalu končí. Začala velmi slibně romantickými schůzkami, zásnubami jako z hollywoodského filmu, dokonalou svatbou a pokračovala životem v luxusu a četnými dovolenými v exotických zemích.

Jenže všemu je teď nejspíš konec. Anebo brzy bude. Začínají se totiž objevovat názory, že Leoš Mareš (44) musí se svou manželkou Monikou (39) řešit nejeden problém. Zničí jejich manželství nevěra nebo snad fakt, že stále nejsou rodiči?

STALA SE NEJSLEDOVANĚJŠÍ ŽENOU V ZEMI

Od počátku jejich seznámení v létě roku 2015 na svatbě jejich společného kamaráda to byl právě oblíbený moderátor, který do vztahu vkládal úplně všechno. Do Moniky se bezhlavě zamiloval na první pohled.

Nadbíhal jí, kupoval jí drahé dárky, zval ji na večeře do vyhlášených restaurací. A nakonec se jeho snaha setkala s úspěchem. Tehdy ještě redaktorka jednoho z českých magazínů se nechala přemluvit a pár oficiálně oznámil, že jsou spolu.

V tu chvíli se Monice obrátil život vzhůru nohama. Ze svého tehdejšího platu si jistě nemohla ušetřit ani na dovolenou, ani na drahé šperky nebo šaty od předních módních návrhářů. Nyní se jí všeho dostávalo dosyta.

Co chtěla, to do pár dní měla. Byla hvězdou každého večírku a nejspíš i nejsledovanější ženou v zemi. Každý chtěl poznat, co je nová láska Leoše Mareše zač. Během pár měsíců se stala módní ikonou a lidé si ji zamilovali. Vše završily zásnuby.

Nejprve jel Leoš požádat o svolení Moničinu maminku, pak svou vyvolenou pozval do drahého hotelu v Mariánských Lázních, aby ji tam za poslechu jejich oblíbené písničky a obřího ohňostroje požádal o ruku.

Probíhalo to přesně tak, jak jsme zvyklí vídat v romantických filmech. V tu chvíli se stali úspěšnými i za hranicemi Česka. Ovládli sociální sítě a v tu chvíli se jim začaly samy ozývat firmy, aby jim nabídly výhodnou spolupráci. Byly jich desítky a přinesly jim nejen další úspěch, ale také údajně i hromady peněz.

KDE SE STALA CHYBA?

Svatba proběhla v Litomyšli v únoru roku 2018. Ovšem v nejvyšším utajení. Na svatbu byli pozváni jen ti nejbližší. Leoš s Monikou nechtěli, aby se o veselce dozvěděli novináři. Sami na sociálních sítích zveřejnili fotky ze svatby až po několika dnech.

Pro všechny jejich fanoušky to byl obrovský šok. Cítili se o něco ochuzeni, bylo jim líto, že nemohli sledovat svatbu aspoň prostřednictvím sociálních sítí. Právě tomu se ale Leoš s Monikou chtěli vyhnout. Už pár měsíců po svatbě si ale lidé našli jiné téma k probírání.

Jak je možné, že Monika ještě není těhotná? A nyní, o dva roky později, zní otázka stále stejně. Příští rok bude Monice čtyřicet, a tak nikdo nevěří, že by už nechtěla mít vlastní dítko.

MONIKA UŽ HO PŘESTALA BAVIT?

Dlouho se spekulovalo o tom, že třeba Leoš už žádné další nechce, když už má dva syny z předchozího manželství. To ale padlo ve chvíli, kdy se údajně v nestřeženou chvíli před pár měsíci zmínil, že by se rád stal otcem i potřetí a klidně i počtvrté.

Kde je tedy problém, netuší snad ani jejich nejbližší přátelé. Čeho si však všimli jednoznačně, stejně jako jeho příznivci, je, že už si s Monikou údajně nerozumějí tak jako dřív. Už nesdílejí tolik společných videí a fotografií , dokonce si Leoš z Moniky spíš utahuje, než aby jí neustále romanticky vyznával lásku.

Někteří ho tak začali podezřívat z toho, že si snad za Moniku našel náhradu. Nemá jít o žádnou vážnou známost, ale jen letmé povyražení, na které byl zvyklý z dob dávno minulých. Leoš byl totiž kdysi známý tím, že žádné své přítelkyni ani své první manželce nedokázal být věrný.

Měl slabost pro modelky, tedy krásné, vysoké, tmavovlasé a štíhlé ženy. Několikaměsíční manželské neshody prý vyplývají z toho, že zatímco Leoš si miminko přeje, Monika se mu stále brání.

ZASNOUBILI SE PO PÁR TÝDNECH

Jejich vztah se tak nikam neposouvá a je přesně tam, kde byl i před dvěma lety. To Leoše může, jak podle všeho tvrdí i někteří jeho kolegové, značně frustrovat. Myslel si, že s Monikou založí novou rodinu, tu skutečnou, ale doposud se tak nestalo.

Nepoznala by ale náhodou Marešová, že její muž tráví čas ještě s někým jiným? Říká se totiž, že kdyby k tomu přece jenom došlo, byla by Monika první, kdo by to věděl, a rozhodně by svoji nelibost dala okamžitě najevo, neboť je, jak už se mohli jejich fanoušci několikrát přesvědčit, velmi žárlivá.

MYSLELA SI, ŽE SVÉHO MUŽE ZMĚNÍ

Jakmile se Leoš baví o nějaké jiné ženě nebo s nějakou jenom mluví, hned má být oheň na střeše. Přátelé se Monice smějí, že to musí mít s Leošem těžké, když je považován za takového proutníka.

To se ale Monika vždycky jen urazí, neboť má za to, že ona si ho přetvořila k obrazu svému a Leoš tak už po žádných jiných ženách přece koukat nemůže. Ale co když se mýlí a nemá ho tak jistého, jak si nejspíš myslí?

MAJÍ JEN DVĚ MOŽNOSTI

I z tohoto důvodu se začalo spekulovat nad tím, že pokud dosud Monika dítě nechtěla, teď se možná situace změnila. Miminko je totiž to, co je může udržet pohromadě a zachránit jim vztah. A to ona sama jistě moc dobře ví a o svého muže bude bojovat jako lvice.

Vzdát se veškerého komfortu a života jako v pohádce, to by byla velká životní změna. Na druhou stranu už je tak známá a oblíbená, že by si jistě i sama dokázala zařídit život v přepychu. Jenže ve dvou se to lépe táhne.

A kdyby se Leoš s Monikou rozešli, nejspíš by to bylo považováno za katastrofu a národní pohromu. Vždyť nejsledovanější pár Česka nemůže lidem vzít iluzi o dokonalém světě a skutečné lásce. Leč občas člověk míní a život mění.

Jistého proto nemají ani tihle dva vůbec nic. Natož společnou budoucnost. Uvidíme, jak to všechno nakonec dokážou vyřešit. Jedno je ale jisté, bez společného kompromisu to určitě nepůjde. Kdo bude nakonec ochoten ustoupit

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden