Moje sladké tajemství

Pohádková Maruška zemřela nekončícím steskem

Moje sladké tajemství

Dceru odložila k rodičům, což se jí později tvrdě vymstilo. Dcera ji nenáviděla a vnoučata nesměla vídat.

Mileně Dvorské (†71) kdysi z velké lásky zbyla jen malá dcera. Aby ji uživila, musela se naplno věnovat své kariéře. Tak skončil pohádkový život jedné z našich nejkrásnějších hereček a přišla krutá realita.

Jedna z našich nejlepších a nesporně i nejkrásnějších hereček Milena Dvorská (†71) zbožňovala divadlo už od dětství. Proto také navštěvovala všechna představení, která se u nich v Prostějově hrála. Když k nim jednoho dne do města přijela estráda, ve které účinkoval Jan Werich (†75), Milena neodolala a po představení si k němu do šatny přišla vyprosit autogram.

Nejkrásnější dárek pod stromeček

Jan Werich byl tak okouzlen půvabem mladé dívky, že se jí po chvilce otálení zeptal, zda by si nechtěla zahrát ve filmu. Věděl totiž, že režisér Bořivoj Zeman (†79) hledá představitelku hlavní role do své nové filmové pohádky Byl jednou jeden král. Ohromená Milena pochopitelně

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden