Můj čas na kafíčko

Pohádkové Popelce se vrátila nemoc?

S kalní fanoušci bijí na poplach! Co se děje s herečkou Libuší Šafránkovou (65)? V létě byla plná radosti a očekávání z nové role v seriálu Most, o které příliš nemluvila. Možná se bála, že by to zakřikla. A jak se v posledních dnech ukázalo, s herečkou se nejspíš něco děje. Vyšlo totiž najevo, že místo ní tvůrci obsadili Taťjanu Medveckou (65). Ta roli přijala okamžitě. „Původně tu roli skutečně nabízeli Libušce,“ potvrdila herečka. Co přesně ale za jejím náhlým odmítnutím takové role stojí?

Zaútočila zákeřná rakovina?

Před pár měsíci se na internetu objevily fotografie, zachycující jejího manžela Josefa Abrháma (79) se synem Josefem (41), jak rozčileně někam spěchají. Dělo se snad něco s Libuškou? Dalo se tedy očekávat, že na to fanoušci budou reagovat a o naši Popelku se budou bát! A to se i stalo. Během pár hodin se všichni strachovali a ptali se, co se děje... Zvláštní na celé věci je i fakt, že vždy byla k novinářům shovívavá a ráda se ke všemu vyjadřovala. Tehdy ale herečka neměla zájem mluvit. „Nejsem v nemocnici a cítím se dobře,“ řekla jen stroze. Těžko hádat, zda mluvila pravdu. Od doby, kdy před čtyřmi roky skončila na onkologii s rakovinou plic, se o ni její fanoušci bojí. Už tenkrát to nebyl jednoduchý boj! Stojí za jejím odstupem skutečně nějaká vážná choroba? Nemůže být herečka pouze lehce nemocná a zkrátka nemá náladu se s nikým a o ničem bavit?

Co teď bude s Libuškou dál?

Těžko říct. Můžeme se jen dohadovat. Herečka a nikdo z rodiny se nikterak nevyjadřuje, ale je pravda, že na oslavě narozenin svého manžela vypadala dobře. Nic z její chůze ani vzhledu nenasvědčovalo možným zdravotním komplikacím. Zda bude i v tomto roce zase hrát jako dřív, je ve hvězdách. Doby, kdy za rok natočila s přehledem šest filmů, jsou kvůli jejímu podlomenému zdraví už nenávratně pryč. V tuto chvíli se ví jen to, že by měla hrát v připravované pohádce Princ Mamánek. Musíme tedy doufat, že je herečka v pořádku a natáčení z nějakého důvodu znovu nezruší. Rodina i fanoušci stojí plně při ní a podporuji ji.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden