Moje šťastná hvězda

Pohádkový život v luxusu vystřídá rozvod?

Mají všechno, co by si jenom mohli přát. Přesto jejich život není dokonalý. Sice mají peníze, ale stále nejsou kompletní rodina.

Život jako v pohádce, nebo spíš opravdové peklo? MONIKA MAREŠOVÁ (38) si s manželem prochází velmi krušnými chvílemi. Proč je těžké být manželkou nesledovanějšího muže v zemi?

Letos oslaví už páté výročí, ale kromě svatby nepodnikli nic, co by jejich vztah posunulo někam dál. A tak Monika Marešová (38) začíná zjišťovat, že se neděje nic z toho, co si kdysi dávno naplánovala.

Toužila nejen po životě v pohádce, kdy nemusí řešit žádné starosti jako úklid domácnosti nebo kde vzít na dovolenou, ale také chtěla jednoho dne založit rodinu. Netušila však, že její manžel Leoš Mareš (43) v tomto aspektu jejich společné života zůstane neoblomný.

Naoko je to dokonalý pár

Na první pohled se může zdát, že jejich manželství vůbec nic nechybí. Ale opak je pravda.
Ti, kdo oba znají velmi dobře, tvrdí, že skutečně naoko působí jako dokonalý pár, ale ve skrytu duše oba něco trápí. Co ale je jejich největším společným problémem?

Proč jeho žena strádá?

Všichni po nich chtějí vědět jediné – kdy už konečně budou mít miminko. To je téma číslo jedna. Není se ale čemu divit. Monika už není nejmladší a vzhledem k tomu, že by se jednalo o její první porod v životě, nedoporučuje se jej absolvovat po čtyřicátém roce života. Samozřejmě existují i výjimky.

Otázkou však zůstává, zdali náhodou Mareše nebo jeho ženu netrápí zdravotní problémy, které jim neumožňují dítko počít. To však ale slavný moderátor ani jeho žena dodnes nepotvrdili.

Naopak se objevila nová verze spekulací a ty se týkají toho, že Leoš Mareš už žádné dítě nechce, neboť má dvě se svou bývalou ženou Monikou Marešovou (44) a to mu bohatě stačí. Jenže jeho současná žena podle všeho strádá. Sice má všechno, co si může přát, ale dítko jí nic vynahradit nedokáže.

Sklízí obdiv mužů i žen

Luxus, ve kterém žije, ji sice baví, protože i díky němu patří mezi nejsledovanější celebrity v zemi, ale dlouhodobě ji uspokojit nedokáže.

Kdysi se nechala slyšet, že být ženou Leoše Mareše je práce na plný úvazek. Musí s ním chodit na akce, reprezentovat nejrůznějších módní i kosmetické značky a také létat po celém světě a účastnit se prestižních módních akcí.

A to ji také dosud plně uspokojovalo. Když se k tomu připočítá luxusní dovolená minimálně dvakrát do roka a exkluzivní dárky od firem, které propaguje na sociálních sítích, není přece důvod si na něco stěžovat.

Každému se ale po čase denní stereotyp omrzí, i když je opředen zlatou nití. A Monika by o tom mohla vyprávět. Možná že právě teď by ráda všechno bohatství vyměnila za vytouženého potomka.

Manželka začala víc žárlit

V posledních měsících se od sebe navíc stále častěji odlučují. Monika vyráží s kamarádkami do celého světa a Mareš má jakožto nejsledovanější celebrita v Česku také povinností až nad hlavu. A díky tomu se také dostává mnohem častěji do kontaktu s cizími ženami. To je také důvod, proč na něj Monika v poslední době začala tolik žárlit.

Dříve to sice nijak nedávala najevo, ale poslední měsíce Leoše hlídá na každém kroku, a jakmile se začne bavit s jinou ženou, hned je zle. Má snad strach, že by o něj mohla přijít? Nebo že by spíš mohla přijít o potenciální dítko? Navíc je to spíš ona, kdo cestuje po celém světě bez doprovodu své drahé polovičky.

Musí být dokonalá za každou cenu

Monika čím dál více dře na tom, aby se všem líbila. Moc dobře si uvědomuje, jaké ženy se Marešovi líbí. Velmi štíhlé, elegantní, s delšími vlasy a dobrým vystupování. Monika je přesně taková, ale podle toho, co se říká, jí to stojí nadměrné množství sil.

Vždycky byla štíhlá, ale nelze si nevšimnout, že poslední rok a půl je až ultraštíhlá. Sportuje, chodí na kosmetické procedury, a dokonce se začalo mezi jejími fanoušky spekulovat nad tím, zdali náhodou nechodí i na chirurgické zákroky. Její rty totiž v posledních měsících změnily svou podobu.

Z dříve úzkých rtů se nyní vyklubaly plné svůdné rty, kterých si zkrátka nelze nevšimnout. To, že má zvětšená i prsa, ví snad úplně každý a Monika to ani nepopírá. Otázka je, proč na tyto chirurgické zákroky šla.

Někteří se totiž domnívají, že to dělá jenom kvůli manželovi. Nutí ji snad k dokonalosti? Leoš Mareš kdysi údajně prohlásil, že by nemohl chodit s ošklivou plnoštíhlou ženou. K němu se zkrátka hodí jen ženy, které budí rozruch, kamkoli přijdou.

A vždycky takové měl. Ale se svou současnou manželkou se zkrátka strefil do černého. Co by však pro svou lásku Monika neudělala. Jenže trpět kvůli němu bohužel nevydrží věčně.

Vyhrožuje mu?

Na sebevědomí a dobré manželské atmosféře nepřidává ani to, že si z ní manžel podle všeho neustále dělá legraci a ztrapňuje ji na veřejnosti svými neomalenými vtípky.

Jednou jí naznačuje, že není tak chytrá jako on, jindy ji na sociálních sítích ukazuje jako ženu, která má věčně špatnou náladu a je uražená. Vztek, který v ní kypí, pomalu začíná vyplouvat na povrch a zbývají možná jen týdny nebo měsíce do chvíle, kdy se mezi nimi stane něco ošklivého.

Nedávno se dokonce měla dostat na veřejnost informace, že Monika kvůli tomu všemu svému muži vyhrožuje rozvodem.

Nechce přijít o peníze

Kdo se však o možnosti rozvodu dozvěděl, nevěřil, že by Monika byla schopná Leoše opustit. Nejen kvůli tomu, že ho bezmezně zbožňuje, ale také proto, že by se musela vzdát luxusu, ve kterém žije.

Sice by si po rozvodu samozřejmě polepšila a žila by si na mnohem vyšší noze než v době, kdy ještě Leoše neznala, ale i přesto by jí z života zřejmě mnohé vymizelo. Zejména na děje na vlastní dítě.

Chtějí vztah něčím oživit?

Za poslední rok se mezi Leošem a Monikou mnohé změnilo. Už to není ten zamilovaný pár jako na začátku. Ani Leoš už tak často nesdílí na svých sociálních sítích fotky se svou manželkou a s pochvalami a lichotkami všeho druhu.

Spadlo snad jejich manželství do nudné všednodennosti? Nebo snad skutečně zažívají jen přechodnou krizi?

Bohatí a vlivní lidé zkrátka občas dojdou do životního stadia, v němž se nudí, a nevědí, co se životem dál. Marešovým se však jedna možnost nabízí – miminko. Ale na to musejí být dva, což bude nejspíš ten problém.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden