Moje sladké tajemství

Pohrozila mu rozchodem a on jí teď klečí u nohou!

Bál se snad, že ho opustí i s malou dcerou?

Není to tak dlouho, co se bývalá modelka Agáta Hanychová (33) hroutila z toho, že je na vše sama, a její manžel Jakub Prachař (35) jí s ničím nepomáhá. Vypadá to, že mu dala nůž na krk, protože teď seká latinu! Drsná výhrůžka Hanychová si stěžovala, že Jakub je stále mimo domov a má miliony pracovních závazků.

Nedokázala se smířit s tím, že musela zvládat výchovu svého syna Kryšpína (7) a dcery Mii (1) bez chlapské ruky. Aby si svého manžela omotala kolem prstu, usmířila se dokonce s jeho matkou Danou Batulkovou (60), která Agátu neměla vůbec v oblibě.

To ovšem vůbec nepomohlo, a proto muselo pravděpodobně dojít na nejhorší! Zřejmě ho postrašila tím, že od něho odejde i s oběma potomky. Nebylo by divu, kdyby se toho Prachař zalekl a začal se více starat o rodinu.

Klidně se sbalí a odejde! Nedávno se ukázalo, že dokonce vyvedl svého nevlastního syna Kryšpína na slavnostní představení nových hraček pro děti. Skloubil tím však rodičovské povinnosti s prací, protože tuto událost moderoval.

Patrně se nad sebou zamyslel a Agátě chtěl udělat radost. Snad si Jakub uvědomí, co vše pro něho jeho žena dělá a nebude ji nadále zanedbávat. Nemuselo by to mít šťastný konec! O Agátě je známo, že je poměrně rázná a rozhodně by neměla problém Jakubovi říct, ať si sbalí svých pět švestek a vrátí se, až bude mít v hlavě jasno o svých prioritách.

Navíc nikdo po jejich svatbě nepředpokládal, že by tito dva spolu snad vydrželi navždy..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden