Moje sladké tajemství

Poklad jménem bambucké máslo

Trápí vás suchá a poprskaná pokožka, ekzém nebo příliš mnoho vrásek? Nedělejte si starosti, se všemi těmito problémy vám hravě pomůže bambucké máslo. Už nikdy ho pak nedáte z ruky!

Málokterá přírodní ingredience dokázala v kosmetickém světě způsobit takový rozruch, jako v posledních letech bambucké máslo. Běžně se mu říká také „karité“ nebo „ženské zlato“. Surovina původem z rovníkové Afriky je pod známá snad už po celém světě, a to zejména díky svým blahodárnému vlivu na pokožku.

Zázračné účinky

Nejen že bambucké máslo skvěle hydratuje pleť, má i úžasné léčivé a hojivé účinky. Pečuje o podrážděnou či poškozenou pleť, zklidňuje pokožku při různých formách alergií, štípnutí hmyzem i spálení od slunce.

Doslova zázračně zlepšuje stav popraskaných rukou či pat a zklidňuje pokožku po holení.

Zabraňuje stárnutí

Máslo karité dokáže působit i proti předčasnému stárnutí pokožky, protože obsahuje účinné antioxidační látky, stimuluje mikrocirkulaci kožních buněk a chrání pleť před nepříznivými vlivy.

Působí do hloubky a tiší bolesti svalů. Máslo lze používat i jako kondicionér pro péči o poškozené vlasy s roztřepenými konečky. Dodá jim oslnivý lesk. Čistě přírodní složení zaručuje výbornou kožní snášenlivost a neucpává póry.

Poohlédněte se po něm nejlépe na internetu..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden