Moje sladké tajemství

Pokouší se popřít jeho krutou nevěru

Není prý typ ženy, která odpouští nevěry.

Zatímco Jovanka (40) řeší spolu s manželem Josefem Vojtkem (54) pořádnou krizi, zlí jazykové se jí dokonce za zády posmívají. Dostala prý přesně to, co si zasloužila. Není totiž žádným tajemstvím, že to byla právě Jovanka, která před časem přebrala své nejlepší kamarádce Libušce Rohlíčkové (38) manžela.

Zdá se, že stavět vlastní štěstí na neštěstí druhých, nevede k radostnému konci. „Když ví, čeho je schopný, neměla by být asi překvapená i tím, kdyby se to náhodou opakovalo,“ rýpla si známá Jovanky, která si nepřála být jmenovaná.

Podle ní Pepu někdo prostě udal, že chodí až příliš často do domu manažerky Veroniky Šimůnkové (34), která zastupuje mladou zpěvačku Kamilu Nývltovou (29). Rocker ale všechny přesvědčuje, že se nic nestalo.

Neměl prý na výběr, domů si zpěvačku pozvat nemohl, manželka je prý hrozně žárlivá. Je si ale dobře vědom toho, že by jeho manželství mohlo vzít rychle za své. Žadonil proto u novinářů, aby o jeho údajném románku nepsali.

Bál se, že by se s ním nechala manželka rozvést. Jovanka totiž rozhodně není tou, která by nad takovou zradou jen mávla rukou. „Nejsem tou manželkou, která trpí svému manželovi nevěry,“ uvedla rázně s tím, že by šla radši o dům dál než v takovém vztahu zůstávat.

Zároveň ale dodala, že je to celé jen jedna velká nafouknutá bublina..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden