Moje šťastná hvězda

Poletuje mezi dvěma osudovými muži!

Moje šťastná hvězda

Přestože po boku současného partnera zpěvačka jenom září, neustále mluví o svém bývalém, od kterého se ani po letech prostě nedokáže odpoutat.

Na toho pravého si musela LUCIE BÍLÁ (55) počkat dlouho. Přesto zřejmě pokouší jeho trpělivost, když se netají tím, jak blízko má k bývalému partnerovi PETRU KRATOCHVÍLOVI (69).

Snad vedle žádného ze svých partnerů nevypadala zpěvačka Lucie Bílá (55) tak šťastně jako vedle mladšího svalovce Radka Filipiho (38). Zdá se však, že jí něco ve vztahu přece jen chybí. Proč by jinak vyhledávala společnost bývalého partnera Petra Kratochvíla (69)?

Není žádným tajemstvím, že vztah s ním pro ni byl v mnoha směrech osudový, a když se rozhodl, že ji opustí kvůli modelce Pavlíně Babůrkové (48), zhroutil se Bílé celý svět. Chtěla by nevěrného otce svého syna Filipa (26) zpátky? Nebo by snad ráda oplatila své sokyni

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden