Můj kousek štěstí

Polonahá dráždí svět i jeho!

Zatímco maminky minulých generací se zpravidla chovaly cudně, důstojně a rozumně, jinak by je společenské mínění nemilosrdně rozcupovalo, dnes se všelijaké veřejné obnažování stalo normou. Dospělé ženy, často matky, se ukazují svlečené nebo skoro svlečené a čekají obdiv a potlesk.

Má co nabídnout

Výjimkou rozhodně není ani Aneta Krejčíková, hvězda seriálu Ulice. Nejnověji se předvedla na fotografiích v zářivě červeném krajkovém prádle, které hovoří v tom smyslu, že je krásná blondýnka opravdu velice dobře vyvinutá.

Svůdné ženské křivky by přivedly do rozpaků snad i stařičkého vetchozrakého faráře. Maminka Bena (2) a Antonie (1) se má čím chlubit. Aneta by byla nepochybně půvabná třeba i v letních šatech, ale to by se patrně cítila skoro jako ve skafandru. Připadala by si příliš oblečená.

V kraťasech a tílku

Otázkou zůstává, co tomuto vystavování říká tatínek jejích dětí, tělocvikář Ondřej Rančák (35). Radost by mu to dělalo snad jen v případě, že by byl kandaulista neboli nemrava, který mimo jiné s oblibou ukazuje nahou družku dalším. To je ovšem krajně nepravděpodobné, neboť Aneta tíhla ke zmíněné odvážné zálibě odedávna.

Ondřej se na fotografiích rovněž objevuje třeba jen v kraťasech, ale to jsou sportovní snímky. Zato když se objeví jen v kraťasech a tílku jeho blond partnerka, muži šílí. Představitelka Gábiny Pumrové z Ulice si asi hledá rozptýlení.

Deptá ji pandemie, zákaz hraní v divadlech, stereotypní práce v domácnosti, ponorková nemoc – partner pracuje převážně z domova, byt je malý, není kam se jeden před druhým na okamžik schovat. A proč by tedy sem tam neukázala světu, že je holka jako lusk?

Není to vydírání?

Možná že si toho konečně všimne také její tělocvikář, který si ji ani po dvou porodech stále ještě nevzal za manželku. To je k vzteku. „Jsem zasnoubená snad šest let a pořád jenom rodím děti,“ postěžovala si. Je snad její životní druh slepý?

Anebo tak zaneprázdněný, že si nevšiml, že má po boku krásnou ženu, která by se ráda oblékla do svatebních šatů? Nač sportovec čeká? Až budou mít ještě dvě další děti a bernardýna?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden