Můj kousek štěstí

Pomlouvá ji Michal Dlouhý

Máme dost příkladů, že herecké manželství možné je, pane Dlouhý

Hvězda seriálu ZOO, herečka Sabina Laurinová (50) je krásná jako princezna, však také princezny hrála. O obdivovatele nikdy neměla nouzi, ovšem lásku na celý život bohužel nesehnala.

Důležité vztahy s otci jejích dcer pokaždé zkrachovaly, ať už s rockerem Josefem Vojtkem (57), anebo se stomatologem Karlem Kameníkem (61). Když se jí zeptáte, co bylo důvodem rozchodů, odpovědi se vyhne. Sabina Laurinová (50) je totiž mistr v disciplíně zvané mlžení.

V současné době kupodivu promluvila o rozchodech s muži trochu konkrétněji. Předeslala, že ničeho, co se v jejím životě stalo, nelituje. „Možná, že kdybych toho muže potkala v jiné době než v té, kdy jsme se potkali, tak by to bylo lepší,“ dodala.

Tvrdí, že muž ji vždy musí něčím podstatným zaujmout, pokaždé se zakoukala do určité vlastnosti toho člověka, a bylo to adekvátní jejímu věku a zkušenostem. A tak zůstala s dcerami Valentýnou (20) a Majou (13) sama.

Herec Michal Dlouhý (53), s nímž půvabná Sabina chodila v devadesátých letech, naznačil, že žít s herečkou má svá úskalí: „Vím, jak jsem udělal dobře, že jsem si nakonec vzal ženu, která nemá s herectvím nic společného.“

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden