Moje šťastná hvězda

Pomluvy kvůli svatbě

Svatbu Jiří Langmajer (53) společně s Adélou Gondíkovou (46) tajili do poslední chvíle. Pak se ale strhla smršť nevídané kritiky.

Fanoušky pochopitelně naštvalo, že o svatbě neinformoval pár alespoň s několikahodinovým odstupem, aby se mohli radovat s nimi a v tento šťastný den na ně myslet. Jenže Adéla Gondíková s Jiřím Langmajerem nechtěli riskovat, že se na jejich obřad a následnou party dostane někdo z novinářů nebo neodbytných fanoušků. Což ale mnozí pochopili. Co ale nepochopil téměř nikdo, byl fakt, proč svou svatbu spojili s propagací dnes již propadající se kapely JAR. Langmajer nejprve tvrdil, že když kapela JAR na sebe poutá výkřikem Kouba se žení!, že to nevypovídá nic o tom, že se bude ženit on, ale že jde čistě jen o souvislost mezi ním a jeho rolí ve filmu Copak je to za vojáka.

Svatbu spojili podivně s propagací skupiny JAR

Někteří mu uvěřili, jiní ne. A v neposlední řadě lidem vadí, že zatímco obyčejní lidé si vesměs musejí platit celou svatbu sami, známé tváře si za ni ještě nechávají zaplatit. Zda je to případ i Gondíkové s Langmajerem, se nepotvrdilo, ale objevily se spekulace, že šaty prý herečka dostala od jedné známé módní návrhářky a občerstvení jim údajně také dodávala firma, která byla ráda, že jí herci udělají reklamu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden