Můj čas na kafíčko

Pomocník pro vaše vlasy: Suchý šampón!

Chystáte se do práce, na nákup nebo prostě jenom na procházku a na poslední chvíli zjistíte, že by vaše vlasy snesly už zase umytí? Svůj program nemusíte odkládat ani přesouvat.

Jen si domů pořiďte vlasového pomocníka v podobě suchého šampónu.

Ten by určitě neměl pravidelně nahrazovat klasické mytí vlasů, ale zachrání vaši ofinu nebo patku před momentálním mastným efektem. Skvělý je také jako přípravek na úpravu účesu.

Bílý prášek nahradily spreje!

V žádném případě si nepředstavujte suchý šampón tak, jak ho znáte z dřívějška. Bílý prášek, který se vám na hlavě pouze usadil ke kořínkům a vypadal jak nevzhledné lupy jsou minulostí! Novodobé suché šampóny jsou ve formě sprejů, které vám pomůžou ve chvíli, kdy vaše vlasy vypadají mastně a nemáte čas si je umýt.

Není šampón jako šampón!

Jako u běžných šampónů i u těch suchých rozlišujte několik druhů podle typů vlasů. Jiný je pro jemné, jiný pro vlasy bez objemu a další pro příliš se mastící vlasy nebo pro vlasy suché bez života. Navíc ke speciálnímu složení a funkcím podle typu vlasů připočtěte ještě další praktické vlastnosti. Řeč je například o pohlcování nepříjemných pachů, podpora rozčesávání vlasů či zabránění jejich slepování.

Jak ho správně používat?

Každý suchý šampón před použitím protřepejte. Pak ho namiřte na vlasy ze vzdálenosti asi dvaceti centimetrů a stříkněte ke kořínkům. Naneste ho na více míst na hlavě a celou vlasovou pokožku promasírujte. Nakonec vlasy rozčešte a upravte, jak jste zvyklá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden