Můj čas na kafíčko

Pomýšlí už po těžkém období na chlapa?

V posledních letech se život s Lenkou Filipovou (65) moc nemazlil. Prodělala vážné selhání imunitního systému, které ji na dlouhé měsíce vyřadilo z běžného života. „Nikdy za celou dobu jsem si nepřipouštěla, jak vážná ta situace je. Stále jsem myslela na to, jak se vrátím na pódium před diváky a budu hrát,“ přiznala zpěvačka své těžké chvíle. Nikdy nepřestala věřit, že se z toho dostane. Snažila se nepodlehnout chmurám a myslet jen na to, že vše dobře dopadne.

Jeviště jí zachránilo život

Lence nejvíce pomohl zpěv a především touha vrátit se na hudební pódia, což jí údajně zachránilo život. Lidé prý na její koncerty rádi chodí, takže je o ni pořád zájem. Nebýt podpory lidí, asi by to Lenka jen těžko zvládala. Je vděčná, když od nich vidí nějakou zpětnou vazbu, zvláště když je pozitivní. Přitom ne vždy tomu tak bylo a občas se ještě stane, že když lidé přijdou na její koncert, tak se na ni zpočátku s podivem koukají. Potom se to ale vetšinou zlomí a zase ji berou jako dřív. Pro zpěvačku bylo dřív těžké někde vystoupit, když byla nemocná. Naštěstí díky dobré práci lékařů a především díky pozitivní energii a neskutečné síle je zase schopná stát na pódiu, těšit se na svá vystoupení na festivalech i samotných koncertech.

Kromě nemoci se však musela vypořádat i s náhlým odchodem svého manžela Borise Drbala (67), který ji opustil po dlouhých čtyřiatřiceti letech. Nyní už se s tím vyrovnala, a překvapivě ani ničeho nelituje. „Každý diskomfort, který zažijeme, ať už se týká oslabené imunity, nebo emoční situace, kdy se cítíme zahnáni do kouta, nevidíme východisko a ryjeme v zemi, nám pomůže uvědomit si spoustu věcí,“ vysvětlila Filipová.

Odchodu manžela už nelituje

Život ji prý naučil si žádné problémy nepřipouštět zvláště když se to týká mužů. Zpěvačka pochopila, že nejdůležitejší na světe není to, jestli má partnera, ale to, že je zdravá. Zároveň ale sama připustila, že novému vztahu se vůbec nebrání. Naopak by uvítala, kdyby zase mohla s někým trávit čas. Jenže v jejím veku není jednoduché nějakého slušného a solidního chlapa najít. Zpěvačka sice nějaké příležitosti k seznámení má, ale vetšinou toho nevyužije, a když už se jí náhodou někdo zamlouvá, tak k její smůle je dotyčný zadaný. Snad bude mít příště více štěstí a najde si konečně toho pravého, který s ní bude ochotný trávit veškerý svůj volný čas.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden