Moje šťastná hvězda

Popletl jí seriálový kolega úplně hlavu?

JITKA SCHNEIDEROVÁ (47) je už roky zadaná. Její přítel LUKÁŠ PITTER (40) se živí jako designér a zdálo se, že jim to i klape. Jitku už to ale mělo přestat bavit.

Než přišla nabídka do seriálu Anatomie života, měla herečka práce až nad hlavu. Na očích byla sice pořád, tajně ale asi doufala v roli, která by ji opět vystřelila až k výšinám.

Nyní je ale herečka štěstím bez sebe. Z nového počinu z doktorského prostředí je ale opravdu nadšená. Nejenže si prý přijde na velice slušné peníze, tvůrci se o ni měli začít doslova prát.

Zatímco dcera Sofie Anna (14) mamince úspěch velmi přeje, její dlouholetý partner Lukáš Pitter (40) to má mít trošku jinak.

Začala s ním randit potají

Než se dali dohromady, pohledná herečka randila s movitým podnikatelem a  majitelem reklamní agentury Davidem Císařem (47). Kvůli němu měla tehdy před mnoha lety opustit manžela a otce své dcery, herce Davida Švehlíka (48).

Nicméně i nový vztah s milencem Císařem ji po čase omrzel. Údajně proto ho také vyměnila právě za Lukáše. Když se s ním objevila na udílení cen Český lev, pořád o něm zarytě mlčela, prozradila jen jeho jméno.

Potom spolu vyrazili i na otevření nejmenovaného pražského salonu, kde Jitka o  svém partnerovi prozradila zase něco víc – živí se jako designér. Nešlo si ale nevšimnout, jak moc je herečka zamilovaná. Konečně to vypadalo, že narazila na toho pravého. Vše se ale mělo změnit až koncem loňského roku.

Má oči i pro jiného?

Jenže už jsou spolu s Lukášem přece jenom nějakou tu dobu a očividně ji i on přestává bavit. Nebylo by to poprvé, co by partnera zničehonic vyměnila za  nového.

Jitka k nové roli dostala také bonus v podobě fešného mladšího kolegy Aleše Petráše (32). S tím se herečka zná už z minulosti, spolupracovali spolu na  detektivním seriálu Profesor T. Už tehdy na  něm údajně mohla Schneiderová oči nechat.

Skočili spolu do postele

Jitka už dokonce s  Alešem skončila v posteli. Přítomné byli samozřejmě i  kamery a celý štáb. „Postelové scény jsou individuální, musíte si s tím kolegou sednout. Já jsem měla s Alešem to štěstí, že jsme se znali už z jiného seriálu.

Aleš je výborný herec a myslím si, že i tu postel zahrál hezky,“ pronesla s lišáckým úsměvem herečka, která si to očividně užívala se vším všudy. „Bylo to strašně milé, protože, jestli to můžu prozradit, u Aleše to byla první profesionální milostná scéna. Říkal, že ho tak nějak zaučuju,“ dodala laškovně Schneiderová.

Bude z toho nevěra?

Před pár dny se s Petrášem navíc objevila v pořadu Snídaně s Novou, kam byli pozváni jako hosté. Působili nervózně a často po sobě pokukovali. Mohlo by to něco znamenat?

I slepý by poznal, že je mezi nimi něco víc než jenom pracovní vztah a sympatie. To by se ale asi jejímu příteli nelíbilo, i když o sobě s oblibou tvrdí, že není žárlivý. Možná by ale měl být.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden