Moje šťastná hvězda

Poproste o radu kostky!

Moje šťastná hvězda

Už ve starověku kostky lidem pomáhaly se správně rozhodnout v důležitých věcech. Hledáte-li i vy lásku, štěstí nebo úspěch, zkuste si hodit kostkou a žádat o radu. Víme, jak na to.

POČET BODŮ NA KOSTCE

1 na bližší kostce:

Jste soustředění především sami na sebe. Ve svém životě příliš velké změny neplánujete. Oceňujete panující stabilní situaci, bohaté a bezpečné zázemí. Líbíte se jemným a něžným mužům/ženám.

 1 na vzdálenější kostce:

Jedničky jsou obecně příznivá čísla. Pokud padne na vzdálenější kostce, předznamenává štěstí a předpovídá lepší zprávy v nejbližších týdnech. Očekávejte finanční zlepšení a je také pravděpodobné, že povýšíte v zaměstnání.

Můžete znenadání rozšířit svůj majetek či dostat neočekávaný dar. Výhodná pro vás nyní bude práce ve skupině. Je ale třeba, abyste se podíleli na společensky prospěšné činnosti.

2 na bližší kostce:

Ukazuje na to, že snadno podléháte vlivům, lehce měníte názor a poddáváte se náladám. Je pro vás těžké přijímat konečné rozhodnutí. Nyní to však musíte udělat. Zbytečné

Zbývá vám 73% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden