Můj kousek štěstí

Poprvé je otcem. A co vymyslí dál?

Tak mladý Kraus už je velký chlapec, a dokonce se stal otcem! Neunáhlil se trochu?

Navzdory tomu, že nedávno prohlašoval, že to bude dělat s partnerkami a jejich (ne)zveřejňováním jako Karel Gott (†80), všichni vědí, i díky němu, že má dceru Ester a maminkou je jeho přítelkyně, se kterou chodí zhruba dva roky, modelka (jak jinak) Sarah Opravilová (21).

David tu zprávu zvěstoval pln nadšení téměř v přímém přenosu z porodnice, kde popisoval zodpovědné chování personálu a nezapomněl zdůraznit, že měl pečlivě nasazený respirátor.

To by mohlo vyjít... Křehká Sarah je zřejmě opakem prostořeké Barbory.

Měla to být oprava?

Už měl jistě načase, tento starší ze dvou synů, které má moderátor Jan Kraus (67) s exmanželkou, herečkou Janou Krausovou (67). Jeho bratr Adam (38) má šestiletého Olivera, a David Kraus ho tedy konečně dostihl.

Už před dvěma lety měl přitom docela rázně našlápnuto rovnou ke svatbě, byl zasnoubený s tenistkou Barborou Strýcovou (34), ovšem všechno, dle jeho vyjádření, zhatila její nevěra. Podle Strýcové vztah skončil ještě dřív, ale v historii už se herec a zpěvák zřejmě nimrat nehodlá, užil si to v minulosti dosytosti.

Rodinný podnik funguje

Ví, že teď je třeba hledět kupředu, bude se muset starat o rodinu, což je pro něho zcela nová skutečnost. Dosud si mohl až do pozdní dospělosti žít celkem nezávazně. Esterku rodiče nepřivedli na svět zrovna v ekonomicky ideální době, pro umělce nevytvořila pandemie výhodné podmínky, múzy víceméně mlčí.

Paradoxně ovšem není David coby čerstvý tatínek mezi celebritami žádnou výjimkou, hovoří se v tomto směru skoro o baby boomu!

A má jednu jistotu, a co by za ni leckterý muzikant dal – stojí každý týden s kapelou na jevišti v Divadle Archa, kde jeho táta uvádí svou televizní show. Stojí tam za slušné peníze a občas si i něco zazpívá. Dobrý základ, takže na sunar a plíny bude, neboj holčičko, dědeček se o vás postará…

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden