Můj kousek štěstí

Poprvé promluvila o zákeřné rakovině

Libuše Šafránková (63)

Už před více než rokem a půl začala národem milovaná Popelka Libuše Šafránková (63) svůj boj se zákeřnou rakovinou. Lékaři jí museli odebrat celou pětinu plic a o skvělou herečku měli všichni strach. Nyní Šafránková poprvé promluvila o své zákeřné nemoci a podle toho co říká se konečně zdá, že všechno zlé je už konečně pryč. „ Je mi moc dobře a děkuju tomu tam nahoře,“ vzkázala všem svým fanouškům.

Pomohl jí manžel a sestra

„ Cítím se opravdu skvěle, beru to ale všechno s obrovskou pokorou. Moc ráda bych poděkovala všem, kteří byli se mnou, mysleli na mě a drželi mi palce. Lehké to opravdu nebylo,“ vzkázala představitelka nezapomenutelné Barunky ze skvělého filmu Babička. Ještě loni v říjnu to s ní však nevypadlo vůbec dobře. Nedorazila ani na Pražský hrad, kde měla převzít ocenění prezidenta republiky za zásluhy v oblasti umění a místo sebe tehdy vyslala svou sestru Miroslavu.Právě ta jí v těžké nemoci hodně pomáhala a téměř denně jí pro zotavenou vyvářela. Bydlí totiž jen kousek od sebe. Největší zásluhy na uzdravení jedné z našich nejlepších hereček má ale bezpochyby její manžel, herec Josef Abrhám. Ten se od své Popelky nehnul snad za celou dobu ani na krok a hýčkal jí jako v bavlnce!

Seká zahradu a těší se na další role

Dnes seká Libuše Šafránková svou zahradu a těší se na roli královny, kterou by si měla dokonce po boku svého manžela zahrál v připravovaném filmu režiséra Jana Budaře Princ Mamánek. Ačkoli má začínající režisér skvělé herce a dobrý námět, potřebné peníze na natáčení mu však stále chybí. „ Prý se začne točit nejdřív napřesrok. My se na to s manželem, pokud to vyjde, ale opravdu moc těšíme, dodává s úsměvem herečka. Zatím předává své cenné herecké zkušenosti své kolegyni Tereze Voříškové (27). V novém pokračování Obecné školy s názvem Po strništi bos totiž mladičká Tereza ztvární její mladší verzi.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden