Moje šťastná hvězda

Pořád čeká na vysněnou roli

Moje šťastná hvězda

Na to, aby více prorazila, prý nemá ostré lokty.

Ač se HANA BAROŇOVÁ (38) snaží sebevíc, k hlavní roli se zatím nedostala. Sice se objevila v mnoha slavných seriálech, kýženou slávu jí to však nepřineslo. To se ovšem změnilo, poté co nastoupila do nekonečného seriálu Ulice. Poprvé ji měli diváci možnost vidět ve filmu Rafťáci, kde zazářila po boku  Vojtky Kotka (34) nebo Jiřího Mádla (36).

Hana Baroňová (38) si ovšem střihla už i menší seriálové role, například v Policii Modrava, Velmi křehkých vztazích, Specialistech, Hvězdách nad hlavou nebo Dáma a Král. Teprve nekonečný seriál Ulice jí ovšem zařídil, alespoň částečně, vytouženou popularitu.

Z Opavy rovnou do Prahy

Narodila se 21. listopadu roku 1984 v Opavě. V roce 2007 absolvovala Vyšší odbornou školu hereckou v Praze a na Slezské univerzitě v Opavě vystudovala obor Kulturní dramaturgie se zaměřením na divadlo. V současné době žije napůl v Praze a napůl na chalupě v Moravskoslezském kraji.

Jejím největším snem bylo hrát hlavní hrdinku v romantické komedii. Také by prý chtěla mít svůj vlastní sitcom, ani jeden sen se jí však zatím nesplnil. Herečka ale

Zbývá vám 75% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden