Můj čas na kafíčko

Pořád potají miluje krásnou herečku?

Nedávno se moderátor pořadu Inkognito Libor Bouček (41) svěřil se zajimavým příběhem.

Ačkoli už roky kvalitně moderuje a patří ve svém oboru k těm vůbec nejlepším u nás, v minulosti se snažil o to, aby z něj byl herec. Před třiadvaceti lety dokonce prošel prvním kolem přijímacích zkoušek na DAMU, jenže pak přišel poprask.

Klára Issová (42).

Byl to asi osud

Odskočil si do restaurace Konvikt na pivo a tam potkal dodnes mimořádně půvabnou herečku Kláru Issovou (42). A jelikož z ní nemohl spustit oči, zapomněl prý celý monolog, který tolik potřeboval předvést v další části zkoušek.

Ty její nádherné oči mu prostě nedopřály klidu, i když až teď po letech se s Issovou znovu potkal v pořadu Inkognito. Ačkoli tak neměl daleko k tomu, aby byl dnes třeba i uznávaný herec, vůbec prý nelituje toho, že tehdy u příjímaček selhal.

Možná ale lituje toho, že nezkusil Kláru Issovou tehdy oslovit a nepozval ji na večeři. Sice je momentálně šťastně ženatý s modelkou Gabrielou Bendovou (30), ovšem není tajemstvím, že v lásce během svého života měl spíš smůlu než štěstí.

Už má kompletní rodinu

Ve svých jednačtyřiceti letech má za sebou už dva rozvody. I přesto ovšem šel do dalšího manželství a znovu věří, že našel tu pravou. Faktem je, že mu právě Bendová zhruba před rokem porodila jeho jediné dítě – syna Alberta (1).

A právě s ní tak prožívá ty nejkrásnější chvíle svého osobního života. Jenže kdoví, jak by to dopadlo, kdyby kdysi sebral odvahu a poznal krásnou Kláru Issovou blíž.

Vše mohlo být i jinak

Třeba by momentálně tvořil pár právě s ní. I ona si totiž prošla ve svém milostném životě mnoha složitými momenty. Naštěstí už je to ale snad definitivně za ní, jelikož se letos ukázala na společenské akci s partnerem Jakubem a působili jako dvě hrdličky.

Charismatický fešák se k ní opravdu hodí, a to i přesto, že je od pohledu mladší. Což je ale zrovna v případě Kláry Issové naprosto jedno, protože u ní je věk opravdu jen pouhé číslo. Jen těžko by jí někdo tipoval její roky, vypadá totiž minimálně o deset let mladší.

Jestli ale právě se svým současným partnerem založí rodinu, jako Bouček se svou manželkou, to se teprve uvidí. V každém případě je moc dobře, že je Klára opět šťastná a má muže, se kterým si rozumí. Bylo ostatně přinejmenším zvláštní, že tak krásná žena byla tak dlouhou dobu sama.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden