Moje šťastná hvězda

Pořád se jenom hádali

Jejich láska byla jako z románu, ale nakonec skončila kvůli neshodám. Moderátorka KRISTINA KLOUBKOVÁ (43) se s tanečníkem KARLEM MORAVCEM (43) poznala v Americe a byla to láska na první pohled.

Strávili spolu krásných pět let, ale potom to v jejich vztahu začalo skřípat. Moderátorka Kristina Kloubková (43) byla do svého tehdejšího partnera, tanečníka Karla Moravce (43), zamilovaná až po uši.

Mají spolu dokonce dceru Jasmínku (7), fungovali jako šťastná rodinka. Pak ale najednou začali řešit první problémy. Co se mezi nimi tehdy stalo?

Říká se, že Karel nedokázal unést, že má Kristina tak hvězdnou kariéru, možná jí i trochu záviděl. Jako každý pořádný chlap i on chtěl být tím hlavním živitelem rodiny a nejspíš se cítil zahanbeně, když jeho partnerka přinášela domů víc peněz než on.

To byl ale jen jeden z mnoha dalších problémů, které se na sebe začaly nabalovat. Pár se začal hádat jako nikdy předtím.

Nechtěl další dítě

Někdy šlo o maličkosti a někdy naopak zase o důležité záležitosti. Zlom ale nastal ve chvíli, kdy si oba představovali úplně jinou budoucnost. Kloubková si moc přála další miminko, ale Karel byl jasně proti.

Další dítě už nechtěl. Kloubková ale stále naléhala, nechtěla, aby byla Jasmínka jedináček. Mezi partnery však panovaly i jiné neshody a Kloubková prozradila, že měli zkrátka jiné názory na budoucnost.

Proto se rozešli. Tehdy to Kloubková nesla hodně špatně, sama ale zřejmě vnitřně tušila, že jejich cesty se asi měly rozdělit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden