Moje šťastná hvězda

Pořád touží po Hornovi?

Nedávno to byl už rok, co se Monika Absolonová (45) rozešla se svým životním partnerem, někdejším hokejistou Tomášem Hornou (41).


Rozchod pro ni byl sám o sobě velice bolestný, zvlášť když se na něho začala dozvídat šokující informace ohledně dluhů a údajných nevěr, což ji málem dostalo až na samé dno! Všechno zlé je ale nyní pryč a skoro to vypadá, že se zpěvačce po bývalém začíná stýskat!


Lepšího nenajde?


Ačkoli to s Hornou dopadlo špatně, jedno mu upřít rozhodně nelze. Monika po jeho boku zažila léta, která z paměti i ze srdce asi jen těžko někdy vymaže.


Nehledě na to, že byl urostlý sportovec vždycky pohledný muž, dočkala se díky němu i dvou krásných synů – Tadeáše (6) a Matouše (4), kteří je budou už navždy spojovat. Třeba i proto se tak brání novému vztahu. Zjistila snad, že lepšího muže nenajde?


Vezme ho na milost?


Už jen její příliš častá slova o tom, jak je nyní šťastná a zažívá to nejkrásnější období v životě, jsou podle mnohých jen obyčejnou zástěrkou, aby si nemusela přiznat fakt, že po své velké lásce stále touží. Dojde to nakonec až tak daleko, že by se nad ním Absolonová slitovala a dala mu ještě jednu šanci na nápravu?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden