Můj kousek štěstí

Dračice Dara Rolins. Pořád v posteli. Už trochu nuda, ne?

Grande Paolovi může tvé permanentní svlékání lézt krkem, dej si na to pozor, Daro!

Padesáté narozeniny, které oslavila v prosinci, by jí živá duše nehádala. Dara Rolins vypadá i chová se, jako by jí ještě zdaleka nebylo ani čtyřicet.

Věčně vyzývavá, na fotografiích skoro, či úplně svlečená. Generace našich babiček, které v padesáti chodily v zástěrách, teplákách a šátcích na hlavě, by odmítala uvěřit svým očím. Nechápaly by, že je něco takového možné.

Na Vánoce se Dara pro partnera Pavla Nedvěda (50) zabalila jako dárek, vyfotografovala se v červeném luxusním prádle, které nazvala čertovským bodýčkem. „Jsem přesvědčená, že duch Vánoc by měl proniknout i do vaší postele,“ provokovala a dodala, že důležité je být vždy připravena.

Na fotbalistu tak čekají, jak dokumentují zveřejněné fotografie, vzrušující zimní večery. Ale na druhou stranu: Není to už trochu nuda? Nebylo by pro jednou zajímavější a překvapivější aspoň trochu se zahalit?

Asi nejvíc by fotbalistu a zbytek světa zvedlo ze židle, kdyby se zpěvačka vystrojila tak, jak chodily oblečené ženy jejího věku dřív. Aspoň by to bylo zas něco jiného a snad i vtipného.

Ale žerty stranou. Dara dobře ví, že ji provází jakési vztahové prokletí. Partneři na ní dříve či později začnou nenávidět přesně to, nad čím v období zamilovanosti jásali.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden