Moje sladké tajemství

Pořiďte si talisman a buďte šťastná

Moje sladké tajemství

Chybí vám v životě láska nebo si chcete vylepšit zdraví? Talismany mají posvátnou moc.

Talismany v sobě mají odpradávna zvláštní sílu, která dokáže přivolávat to, co si nejvíc přejeme. Ať už je nosíte jako krásný šperk, nebo je máte schovány v kapse, vždy budou na vaší straně. 

Ochranné amulety a talismany slouží lidem už řadu let. Některé zlepšují zdraví, jiné pomáhají nalézt pravého partnera či partnerku, další pomáhají zlepšit finanční situaci.

Můžete je nosit v podobě přívěsků a náramků, mohou to být ale i sošky, které jednoduše umístíte na místo, kde se hojně vyskytujete. Talismany v podobě mincí přinášejí hojnost, runy a staré keltské znaky dodávají pozitivní energii, koňská podkova zase může přinést štěstí. Stačí si jen vybrat.

Amulet, nebo talisman?

Málokdo ví, že se nejedná o totéž. Mezi amulety a talismany je velký rozdíl. Zatímco amulet svého nositele ochraňuje, talisman přivolává to, po

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden