Moje sladké tajemství

Pořizují si další bydlení

Chlubí se majetkem, aby vyvolala závist ve fanoušcích?

Před pár týdny herečka známá ze seriálu Slunečná Veronika Arichteva (35) prozradila, že si s manželem Biserem (44) pořídili vysněné bydlení. Rekonstrukce ale spolkne obrovské množství peněz.

Vypadá to, že jsou v pořádném balíku. Manželský pár Veronika Arichteva (35) a režisér úspěšného seriálu Kukačky Biser Arichtev (44) jsou na vrcholu kariéry. Biser má jeden kšeft za druhým a po projektech jako Vyprávěj, První republika je už pro diváky jeho jméno zárukou kvality.

Dům je starší, ale rekonstrukce spolkne hodně peněz

S tím se samozřejmě pojí i tučné honoráře. Ani Veronika není v tomto případě pozadu. Přestože je teď na mateřské s desetiměsíčním synem Lukou, vydělává různými spolupracemi na sociálních sítích. Na finance si tedy ani jeden stěžovat nemůže.

Ještě nedávno si pořídili byt se zahradou. Už je malý.

Proto se rozhodli investovat do nové nemovitosti. Nejdřív chtěli postavit něco svého, ale pak jim padl do oka dům z konce 19. století, který bude potřebovat rekonstrukci.

Není to dávno, co si pořídili dvoupatrový byt se zahrádkou. Po narození syna je jim zřejmě malý. Nebo chce herečka další dům do sbírky? Veronika totiž vlastní ještě tři nemovitosti, které na ni přepsal otec, producent Pavel Nový (67).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden