Můj čas na kafíčko

Pořizují si vilu jen za jedno euro?

Manželská dvojice všechny pořádně překvapila. Herečka a dabérka Lucie Benešová (45) a herec Tomáš Matonoha (47) spolu pečují o čtyři potomky, se kterými mají práce a nervů až nad hlavu. Navzdory tomu jsou neustále akční a nebojí se nových výzev.

Nebojí se plnit si své sny a uskutečnit své nejsmělejší plány. Před rokem si splnil svůj sen a ve výhodné koupi si pořídili starší dům se zahradou na okraji Prahy, který zrekonstruovali a celá rodinka se tam přestěhovala. Lucie si stěžovala, že je Tomáš věčně v práci, takže na dohlížení nad pracemi řemeslníků je neustále sama. Domek už mají skoro celý hotový, a tak se rozhodli pustit se do další výzvy.

Dům na jihu Sicílie jim popletl hlavu

Protože se slavný pár nerad nudí, vymyslela Lucie s Tomášem další, zajímavý plán. Třebaže ještě nedávno pomýšleli, že si pořídí domek na svém oblíbeném ostrově Thasos, nakonec svůj záměr přehodnotili. Objevili něco daleko zajímavějšího v jižní Itálii. Vypadá to, že využijí nabídky městských úřadů v Sicílii a koupí si tam opuštěný starý dům za nabízené symbolické jedno euro. „Není to sice tak jednoduché, musíte hodně investovat do rekonstrukce.Ty domy jsou hodně zchátralé, navíc jsou tisíce kilometrů daleko, ale pro mne je to další výzva. Už se na ni těším,“ prozradila Lucie. O herečce se ví, že je to rozená organizátorka, takže se do splnění svého snu mít vlastní dům někde u moře bude určitě realizovat s plnou parádou.

Děsí se, co chce vyvést syn

Kromě starostí o dům má Lucie co dělat, aby se psychicky nezhroutila. A to kvůli svému nejstaršímu synovi Luciánovi (21), kterého má s hercem Filipem Blažkem (45). Ten totiž nedávno své slavné mamince oznámil, že už plánuje stát se otcem. Lucie z této zprávy málem omdlela. „Jsou spolu už od sedmnácti, teď je jim jednadvacet a už o tom spolu mluví,“ řekla Lucie. Doufá, že žádné vnoučátko se ještě pořizovat nebude, protože sama ví, jak náročné je mít takhle brzo dítě a babičkou se ještě rozhodně stát nechce.Teď má v plánu splnit si svůj největší sen!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden