Můj kousek štěstí

Porod pomalu klepe na dveře

Bude těhotná nevěsta?

Už to má takzvaně za pár. Porod se v případě Evy Burešové (28) rychle blíží, a všichni se ptají, co bude dál, až herečka svého druhého potomka přivede na svět.

Vrátí se rychle ke své práci, nebo si bude chtít užít dlouhou mateřskou? Zatím se zdá, že pracovat se zřejmě rozhodla až do poslední chvíle. Natáčení seriálu ZOO, který se po prázdninách vrátí na obrazovky, pro ni ale vzhledem k pokročilému stupni těhotenství, už není žádný med.

Mění se scénář

„Je fakt, že jak je teď už těhotná až moc, přestává to zvládat. Trochu se už trápí,“ říká anonymní zdroj ze štábu úspěšného seriálu. Kvůli jeho hlavní hvězdě se prý musí upravovat i scénář a časové harmonogramy, aby měla Eva možnost i odpočívat.

Klip jako z pohádky spolu natočili. Teď ještě doladit ten reál...

Navíc ještě donedávna koncertovala a také točila videoklip. To je pro ženu, která by, podle všeho, měla rodit už v půlce srpna, nebezpečný zápřah. Burešová toho chce zřejmě stihnout co nejvíce do porodu, protože, jak se zdá, poté se jen tak do práce nepožene.

„Nebudu ani hrát a máme tam jen pár koncertů. Budu se věnovat hlavně dětem,“ prohlásila nekompromisně, a fanoušci ZOO se budou muset nejspíše připravit na to, že ji nějaký čas neuvidí.

Už jen ta svatba

Eva by prý chtěla velkou rodinu, klidně i pět dětí. Zatím má pětiletého Nathaniela, k němuž brzy přibude bráška, či ségra. Jistě si tedy bude mateřství chtít užít. S partnerem Přemyslem Forejtem (35) si navíc nedávno pořídili dům.

Zdá se, že k postu dokonalé rodinky už jim zbývá jen jediné – svatba. O veselce pár sice zatím vůbec nemluví, avšak oba jsou známí tajnůstkáři, a tak je i možné, že své plány před veřejností jen usilovně skrývají.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden