Můj kousek štěstí

Posedlá zlými kluky

Rozhodla se, že znovu oslaví loňské kulatiny, které jí překazil covid.

Slabost pro „zlé kluky“ zaplatila Jitka Zelenková (71) osamělostí. Přitom je to krásná žena, její sametový hlas a dokonalá postava muže fascinovaly.

Leč nedala si říct a vybírala si stále tytéž typy, přitažlivé, ale pro život v páru nepoužitelné. „Jakmile se mi někdo líbí, tak je to varovný znak: Dobře si ho prohlídni! To víte, tihle záporáci mají šmrnc,“ směje se zpěvačka.

Milenecký poměr se Štaidlem byl jejím nejdelším vztahem.

Muži ji obletovali, dostávala tolik květin, že je už ani neměla kam dávat. Zájem o ni projevil dokonce sám Karel Gott (†80), a protože mistr přesně věděl, jaké květiny jsou jejímu srdci nejbližší, nechal jí poslat nádhernou kytku z lučního kvítí.

Jiskřilo to mezi nimi, ale Jitka se zapřísahala, že nikdy nepřekročí hranice přátelství. I dlouholetý starý mládenec Gott nakonec skončil v manželském přístavu, zato interpretka hitu Když se narodíme nikoli.

Neuvěřitelných jedenáct let byla milenkou ženatého Ladislava Štaidla (†75), který patřil právě do té její oblíbené kategorie nehodných hochů. Nakonec ale zůstala sama.

„Jsem takový svobodný pták, narodila jsem se ve znamení Blíženců, nerada se přizpůsobuju,“ zhodnotila zpěvačka svůj život.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden