Moje chvilka pohody

Posílala jsem usvědčující SMS

Nevěra mého muže byla o to horší, že se jí dopustil s mojí nejlepší kamarádkou. Pomsta byla sladká. Rozeslala jsem textové zprávy s jejich fotkami i náležitým komentářem!


Moje manželství nebylo právě z nejlepších, ale úplně špatné také ne. O rozvodu jsem nikdy neuvažovala, přestože by se nějaký ten důvod našel. Proč si ale komplikovat život?


I tak mě ale nemile překvapila nevěra, kterou se můj drahý ani moc nesnažil skrývat. Skoro jako by mi ji udělal naschvál, aby mě vytrestal. Naštval! No, povedlo se mu to. Objektem jeho touhy se stala moje nejmilejší kamarádka!


Byl mi nevěrný s kamarádkou


Znaly jsme se od základní školy a vždycky si dobře rozuměly. To ona mi domlouvala, když jsem na svého Františka nadávala. To ona mě přemlouvala, abych mu ještě dala šanci a nelámala nad ním hůl. A to ona mi vždy pomohla když jsem potřebovala. Byla mojí jistotou v nejistých dobách krizí.


Úplně mě zdrtilo, když jsem ji našla přímo ve své manželské posteli. Vrátila jsem se totiž nečekaně domů z práce, protože mě příšerně rozbolel zub a k ošetření mě po úpěnlivých prosbách objednali na týž den až v podvečer. Spolkla jsem dva prášky a těšila se, že si lehnu. Byla jsem z té bolesti úplně vyčerpaná.


Přistihla jsem je po činu


Už v předsíni jsem zaslechla podivné zvuky. Lehounké chrápání! Neuměla jsem si to vysvětlit. Opatrně jsem pootevřela dveře a uviděla něco naprosto nečekaného. V naší manželské posteli, v objetí mého manžela, spokojeně pochrupávala moje kamarádka Hedvika!


Nezmohla jsem se na slovo. Zavřela za sebou dveře a svalila se do křesla v obýváku. Ani si mě ty dva nevšimli, když se loučili u našich dveří. S manželem jsem se tom, co se před mýma očima odehrálo, nebavila. Je to zvláštní, ale o nevěře nepadla mezi námi ani zmínka.


Až o pár hodin později mě napadlo, že asi u nás v ložnici nebyla ta potvůrka poprvé. Že k nám chodí pravidelně, když jsem v práci a manžel doma po noční. Zeptala jsem se sousedky a ta mi v rozpacích přisvědčila. Ta paní k nám prý chodí často!


Hezky jsem je oba vyfotila


Umínila jsem si, že si na ni počíhám. Nebylo to těžké. Neuplynul ani týden a už byla opět v ložnici. Potichu jsem si otevřela dveře a škvírou jsem si ty dva nafotila. Byly to moc zajímavé fotky! Vůbec si mě v zápalu vášní ti dva nevšimli. Hned jsem začala fotky rozesílat.


Kamarádčinu manželovi. Manželovu bratrovi i na jeho pracoviště. Všem našim známým. A té sousedce, co mi všechno řekla. Měli radost! Tak zajímavé obrázky přece člověk nedostává každý den.


S manželem jsme se nerozvedli. Ale focení nás začalo bavit. On fotí v přírodě ptáčky a já zase krajinu. Kdo by čekal, že z prozrazené nevěry vzejde něco pěkného! Nový koníček a už žádná nuda.


Veronika D. (61), Hradec Králové


Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden