Můj kousek štěstí

Pošle exmanžela bručet do basy?

Ve sporu o majetek bývalých manželů Koukalových to začíná cinkat policejními pouty a zdáli zaznívá řinčení mříží. Dozvuk tohoto rozvodu bude stát za to! Hospodářská kriminálka má napilno.

Takový pěkný pár – řeklo by se před čtyřmi roky, kdy byli čerstvě svoji. Sportovní dvojice jako ze žurnálu! Ona biatlonová šampionka, on zase badmintonový borec světového věhlasu. Teď se do sebe tihle dva mají pustit za policejní asistence.

Tedy spíše ona do něho. Jak se ukazuje ze slov Gabriely Soukalové, manžel ji měl připravit o zcela zásadní jmění – vyjádřeno penězi a nemovitostmi.

Nestává se rozhodně často, aby u porozvodového dělení majetku asistovalo policejní oddělení hospodářské kriminality. Jenomže tenhle způsob zřetelně považují právníci Gabriely za nejvhodnější. Jde mj. o vilu v Hořovicích, která se prodává za bezmála třináct milionů a Petr Koukal (35) za ni údajně již inkasoval tučnou zálohu.

Dům, který má růžovou fasádu, měl pořídit ještě během jejich manželství, ale do katastru ho nechal zapsat až po rozvodu loni v říjnu. Moderátorka pořadu Showtime na Primě Gabriela  Soukalová navíc tvrdí, že exmanžel si nechal peníze z prodeje bytu, který byl jejím vlastníctvím a i jinak jí údajně „luxoval účty“.

Jsou to slova dosti závažná, proto více nechce dodat ani policie ani advokát Gabriely. Máme obviněním věřit? Kvůli pravidlu presumpce neviny (než rozhodne soud) ne. Můžeme se jen domnívat. A vzpomenout si na šeptandy, které chodily kuloáry a byly považovány za dílo zlých jazyků. Že je Koukal uzurpátor, že má vůči Gábině silně majetnický vztah, že řídí veškerý její život, zcela ovládá její kroky, musí mít vše pod kontrolou.

To by tedy určitě nebyl zdravý vztah muže a ženy – tedy pokud nejsme kdesi v otrokářské společnosti... Ano, počkáme si. Dnes můžeme tvrdit jen jedno: šeptandy, informace a události do sebe nějak podezřele zapadají.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden