Moje šťastná hvězda

Pošle ho na mateřskou?

Slavný pár stojí před složitým rozhodnutím.

MARKÉTA DĚRGELOVÁ (33) a PATRIK DĚRGEL (32) se těší na příchod druhého dítěte. Osud ale nečekaně zamíchal kartami a nejspíš je čeká víc změn, než si mysleli.


Po skončení Ordinace v růžové zahradě si musel idol žen Patrik Děrgel (32) najít novou práci. Protože jsou s manželkou Markétou Děrgelovou (33) v očekávání dalšího potomka, bude se muset nyní pořádně otáčet.


Zanedlouho prý začne natáčet film, kde si má střihnout rovnou hlavní roli. To mu ale dlouhodobou jistotu asi moc nepřinese. Jak dokáže uživit čtyřčlennou rodinu, když ani sám neví, co s ním bude?


Manželé nemají problém prohodit si občas role.

Našetřili si peníze předem

Mladí manželé jsou ale očividně hodně prozíraví a mysleli i na zadní vrátka. Nějaké peníze si prý našetřili ještě předtím, než novácký seriál skončil. A aby měli ještě větší rezervu, oba natočili a nafotili reklamu pro jednu nejmenovanou značku.

Ta jim údajně vynesla víc, než si oba dokázali představit. „Člověk musí být připravený, a to my jsme,“ řekl Patrik. I přesto, že se o budoucnost rodiny tolik bát nemusí, stejně mu to nedá a podle všeho si hledá ještě další přivýdělky.

Sám si je moc dobře vědom, jak je v dnešní době všechno nejisté, a ví to i jeho žena. Nedávno se v jednom z rozhovorů tak trochu prořekla, že na mateřské asi moc dlouho nepobude.

Skončí herec na mateřské?

O Markétu je totiž v posledních letech opravdu velký zájem. Jako neokoukná tvář se režisérům hodně hodí do krámu. Navíc se nechala slyšet, že jí občas jejich syn Vavřinec (4) přerůstá přes hlavu a je tak ráda, že může čas od času do práce.

Dopadne to nakonec tak, že s dětmi zůstane doma Patrik? Proč ne! Vždyť děti zbožňuje, dokonce natolik, že se před časem nechal slyšet, že bych jich měl klidně i deset.

A v tom případě je jasné, že se doma musí k péči o ně přidat. A pokud se navíc osvědčí a dokáže Markétu plně zastoupit, možná svou rodinu nerozšíří jen podruhé, ale i potřetí, či dokonce počtvrté.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden