Můj čas na kafíčko

Poslední čtyři roky hrála Irena Kačírková se zákeřnou nemocí v těle!

Můj čas na kafíčko

Ještě krátce před smrtí na sobě nedávala nic znát a nechtěla ostatní obtěžovat svými starostmi.

To, že chce být herečkou, věděla odjakživa. Podařilo se jí to, ale neměla to snadné kvůli svým názorům. Ani muži Ireně Kačírkové (+60) život příliš neulehčili.

Rodiče Ireny Kačírkové (+60) se narodili mimo Česko, maminka v německém Norimberku, tatínek ve Vídni. Irena sice přišla na svět v Praze, ale rodina se pak přestěhovala do Ostravy.

Otec tam měl firmu jménem Kožešiny, která se stala věhlasným módním salonem. Ačkoliv herečka vyrůstala jako jedináček, nebyla to tak úplně pravda. Měla totiž bratříčka, který ale ale zemřel několik měsíců po narození. O to úzkostlivěji se rodiče ke své dceři chovali.

Svatbu si prožila jen jednou

K umění to Irenu táhlo odmala, ráda zpívala, chodila na gymnastiku a na balet. Během studia na gymnáziu se rozhodla, že se stane herečkou. Doma jí v tom plně vyšli vstříc. Hned po maturitě, ještě v době

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden