Můj čas na kafíčko

Poslední láska Jany Brejchové přišla nečekaně po třicetiletém přátelství!

Můj čas na kafíčko

„Přeskočila jiskra a neřeknu vám, proč a jak je to možné. Bála jsem se ho dotknout, a když jsem se ho dotkla, bylo jasné, že to není kamarádské.“

Slavná česká herečka Jana Brejchová (81) měla hodně lásek, ale ten nejlepší klid a pohodu prožila až po boku svého čtvrtého manžela. S tím se znala opravdu dlouho a náhlý cit ji skutečně překvapil.

Pocházela z početné rodiny, byla druhá z celkem osmi dětí. Dospělosti se jich dožilo však jen šest. Vztahy rodičů byly komplikované, takže Jana Brejchová (81) se musela často starat o své mladší sourozence. V jednom rozhovoru vzpomínala, že v době, kdy otec i matka už někoho měli, neobjevili se doma třeba několik dní.

Písařka bez praxe

Janě zkomplikovala osobní život její herecká kariéra, která začala ještě v době, kdy byla školou povinná. Když ji filmaři obsadili do snímku Olověný chléb, bylo jí třináct let. Neznamenalo to ale, že by šla studovat hereckou školu.

Nešla vlastně ani na žádnou školu střední, protože hned nastoupila do práce. V podniku Laktos hledali písařku a Jana se

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden