Moje šťastná hvězda

Poslední šance Borhyové na třetí dítě?

Televizní moderátorka Lucie Borhyová (46) naoko vůbec nestárne. Na televizní obrazovce už několik let působí stejně a mnozí mají podezření, že snad vlastní elixír mládí.

Čas neúprosně běží

Co ale neošálí, jsou biologické hodiny. Letos jí bylo šestačtyřicet. Pokud si tak přeje společné dítě s mladším úspěšným právníkem Michalem Smečkou (36), nejspíš je na to nejvyšší čas. O tom, že by se moderátorka dalšímu dítěti nebránila, naposledy mluvila před několika lety, ale pak si to měla prý rozmyslet.

Mladší partner by se prý rád stal otcem.

Nedávno se ale podle našich informací doma s partnerem na tohe téma bavila, a dokonce se shodli, že by se vyplatilo to zkusit. Borhyová je sice dvojnásobná maminka, ale Smečka se zatím otcem nestal.

Touží se stát právník otcem?

A samozřejmě mu nestačí jen se podílet na výchově syna a dcery, které má jeho partnerka z předchozích vztahů. V redakci jsme se s kolegyněmi shodli na tom, že pokud má někdy v budoucnu ještě otěhotnět, pak to nejspíš bude během tohoto roku.

Pokud by se tak nestalo, nejspíš se bude muset Michal Smečka smířit s tím, že mu Lucie Borhyová dítě neporodí. Tedy pokud se nerozhodnou, že si dítě například adoptují. I to je možnost, jak mít společné dítě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden