Moje šťastná hvězda

Poslouchá maminku

Herečka si své maminky váží, a proto si její rady snaží brát k srdci. Občas to prý maminka Terezy Kostkové (43) Carmen Mayerová (74) přece jen trochu přehání. Údajně totiž život své dcery úplně ovládá, mluví jí do práce, do výchovy syna, a dokonce i do jejího milostného života.

Kostková je za její rady ráda, někdy jsou prý užitečné, ale poslední dobou je to spíš samá kritika. Jako by její maminku vlastní život nudil, a proto má potřebu neustále řešit ten její. Ona jí však nedokáže odporovat, i když jsou jí její řeči poslední dobou nepříjemné. Pořád je to prý přece jen její maminka a ona na ni nechce být drzá.

Nedokáže se ozvat

Kostková byla prý už odmala poslušné děvčátko. A to jí zůstalo až do dospělosti. Nedokáže si prý stát za svým názorem a vždy se raději podvolí názoru maminky. V minulosti například dennodenně slýchávala kritiku na svého tehdejšího manžela Petra Kracika (61). Její mamince se nelíbilo, že už má děti, a nechoval se podle jejích představ. Kostkové se musí nechat, že má svatou trpělivost, protože takovou ustavičnou kritiku by vydržel málokdo.

Naštěstí její nový manžel Jakub Nvota (42) mamince nevadí. Má dobrou práci a chová se, jak má. Co ale Kostkovou prý dokáže naštvat nejvíc, je to, když jí matka mluví do výchovy. Prý není na malého Tondu (11) dostatečně přísná a on se podle toho chová.

Rozpoutá válku?

Nicméně ani na to neměla Kostková co říct. Nejvíc její chování rozčiluje právě jejího manžela Jakuba. Nelíbí se mu, že si Tereza neumí stát za svým a neumí hájit svůj názor. Zároveň je mu také nepříjemné, jak se jim prý Carmen neustále do všeho plete. Jako kdyby nemohla vést svůj vlastní život a nechat ho, ať si udělá doma pořádek sám.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden