Můj čas na kafíčko

Postupný pád Ivety Bartošové na dno byl doprovázen střídáním partnerů!

Můj čas na kafíčko

Jejím životem prošla řada mužů, poprvé se ale vdala až ve 42 letech!

Nedožila se sice ani padesátky, ale hlavně ve vztazích s muži toho prožila Iveta Bartošová (†48) tolik, že by to vydalo na dva romány. Svůj nevyrovnaný život zakončila dobrovolným odchodem ze světa, když už nemohla dál.

Kniha, ve které Iveta Bartošová (†48) odhalovala své životní strasti a problémy, se jmenuje Neměla jsem se narodit. Ten název naráží na okolnosti jejího příchodu na svět. Narodila se totiž jako druhé z dvojčat a její existence byla překvapením dokonce i pro lékaře. Už na začátku se s ní prostě tak nějak nepočítalo.

Smrt nevěrníka

Své dětství prožila Iveta na vesnici, což obnášelo spoustu domácích prací, od starosti o domácí zvířata až po práci na budování skleníku. Byla to tak trochu otrocká dřina, mnohem horší zážitky ale nejspíš zůstaly utajeny. Podle nikdy nepotvrzených, avšak nikdy ani nevyvrácených spekulací se Iveta možná stala obětí

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden