Můj čas na kafíčko

Poté, co milenka Marcella Mastroianniho otěhotněla, utekl do Ameriky!

Můj čas na kafíčko

Nejslavnější ze svých partnerek v podstatě odkopl.

Italský elegán a skvělý herec Marcello Mastroianni (†72) se oženil ve svých šestadvaceti letech. V manželství zůstal téměř půl století. Za tu dobu ale vystřídal spoustu jiných partnerek.

Ačkoliv je považován za jednoho z nejslavnějších italských herců, tak úplně čistokrevným Italem Marcello Mastroianni (†72) nebyl. Matka totiž pocházela z Běloruska, odkud se s rodiči už jako malá přestěhovala.

Marcello přišel na svět v malé horské vesničce, ale dětství pak už trávil ve městě. Do Turína se rodina přestěhovala, když mu byly čtyři roky. Před kameru se postavil už v patnácti letech jako komparzista.

Přišla ovšem válka a ve fašistické Itálii to budoucí hvězdný herec neměl jednoduché. Dostal se dokonce do německého zajetí a poté do pracovního tábora, odkud se mu

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden